Alle drømmer om det perfekte frieri og det perfekte bryllup. Ifølge VM-stregspilleren Sarah Iversen fik hun opfyldt begge ting.

Tidligere på året blev Sarah Iversen nemlig gift med sin kæreste, og det var lige, som det skulle være, fortæller hun til B.T. Sport..

Det hele startede tilbage i 2018, da Iversens kæreste friede til hende på en ferie i Thailand:

»Han friede til mig sidste sommer i Thailand under vandet. Vi var ude og dykke efter at have taget dykkercertifikat i Vietnam. Jeg ville gerne bare ligge og slappe lidt af ved poolen, men han ville bare ud og dykke, så det måtte vi jo gøre.«

»Da vi så var ude og dykke, var der en lille pause, hvor man skulle vende sig til trykket på omkring to minutter. Så prikkede han mig på skulderen, og da jeg vendte mig om, så sad han med ringen under vandet. Det var helt crazy. Det var fuldstændig, som det skulle være,« siger Simone Iversen.

Der gik dog lidt før, at stregspilleren forstod, hvad der var ved at ske:

»Jeg var mega blond. Jeg lå i min egen verden, og min reaktion er, at jeg tror, at han har fundet noget. Jeg kigger ned og tænker, 'hvor fanden har du fundet den ring'. Så tager han bare hånden op til hovedet som sådan, ‘Er du helt væk? Ringen er fra mig til dig. Så trak vi kæmpe meget luft ind, ud med mundstykket og kyssede under vand. Da vi så kom op til overfladen råbte jeg bare, 'skal vi giftes?'. Det var så romantisk,« fortæller Sarah Iversen.

Efter lang tids planlæggelse kom den store dag tidligere i år, hvor Sarah Iversen blev ført op ad gulvet af sin far iført bryllupskjole og nerverne uden på tøjet:

»Det var helt vanvittigt. Det var sådan en eventyrsweekend. Det var så fint. At komme gående op ad gulvet, var det jeg havde glædet mig allermest til. Det der med at skulle stå der med min far. Der var jeg allermest nervøs. Det var sindssygt. Lige pludseligt får jeg bare en shaky-tur, hvor jeg kiggede på min far og græd, og han græd. Men vi var nødt til at stoppe fordi, at det ødelagde makeuppen,« fortæller VM-spilleren, inden hun fortsættter:

»Da vi så gik ind i kirken, var det præcis, som man gerne ville have det. Stemningen og følelserne sad helt ude på tøjet. Da jeg sætter mig, bliver jeg ved med at ryste. Som i hysterisk meget. Min far rækker ind over mig og tager buketten, fordi jeg har rystet så mange blade af den, som er røget ned foran mig. Men det var helt som det skulle være. Det var et meget stort øjeblik.«

Det sidste år har Sarah Iversen dog ikke hele tiden svævet på en lyserød sky. Under EM-slutrunden i Frankrig sidste år, modtog kvindelandsholdet massiv kritik fra TV 2 om, at de var kedelige, og det var på ingen måde en god oplevelse, fortæller Sarah Iversen.

»Dengang tænkte jeg, at det var egentlig lidt noget pis. Men jeg kan måske godt have en forståelse for, hvorfor vi fik den kritik. Jeg er bare ked af, at det kom ud på den måde. Men det er noget, vi har tænkt over, da vi ikke vil fremstå som grå mus, det er nemlig ikke, hvad vi er. Vi er skide sjove og er fulde af pranks.«

VM i kvindehåndbold. Sarah Iversen fotograferet under landsholdets mediedag med det danske kvindelandshold forud for december måneds VM i Japan.
VM i kvindehåndbold. Sarah Iversen fotograferet under landsholdets mediedag med det danske kvindelandshold forud for december måneds VM i Japan. Foto: Bax Lindhardt
Vis mere

Sidste slutrunde gik ikke helt som det skulle, men Sarah iversen tror på, at holdet har, hvad der skal til, for at nå langt til dette VM:

»Vi har troen på, at vi er fucking gode. Vi er gode, når vi spiller godt, men vi er bevidste omkring, at vi har et lavt bundniveau. Vi vil gerne vise overfor os selv, at vi kan opnå noget med det her. Vi har høje forventninger til os selv.«

»Den første målsætning er top syv i forhold til OL-kvalifikation. Men hvis vi kan spille godt i alle kampe, føler jeg, at vi kan slå alle hold, men vi vil da gerne gå hele vejen, jeg gider ikke at sige andet,« slutter Sarah Iversen.

Stregspilleren bor i Ikast med sin mand og deres to bulldogs, Otto og Arne.