Håndboldkvinderne fra Team Tvis Holstebro sikrer sig titlen i EHF Cup-turneringen via fornem udebanesejr over franske Metz

Team Tvis Holstebros kvinder lignede et slagent hold, da de for en uge siden hjemme tabte den første finalekamp i EHF Cuppen med 35-31, til det skørteklædte franske hold Metz, der reelt udspillede danskerne i Gråkjær Arena.

Det lignede dermed en umulig opgave at vende det nederlag søndag på udebane i Frankrig foran 6.000 tilskuere. Men det var det danske mandskab ligeglad med. På en fornem indsats vandt Team Tvis-kvinderne nemlig 33-28 over de skørteklædte franskmænd og sikrede sig dermed pokalen i den næststørste Europa Cup-turnering efter Champions League.

Team Tvis-kvinderne er også i den danske DM-finale, hvor de over to kampe den 20. maj og 24. maj skal spille om guldet mod FC Midtjylland.

Og ikke nok med det. Klubbens mænd er i den kommende weekend med i det Final4-stævne, der afgør mændenes EHF Cup i denne sæson. Her møder Team Tvis på fransk grund det franske hold Nantes i den ene semifinale lørdag, mens de to tyske mandskaber, Rhein-Neckar Löwen og Frisch Auf Göppingen, spiller den anden semifinale.