24 dage.

Det var, hvad der gik, fra håndboldstjernen Camilla Herrem fødte sit andet barn, til hun gjorde comeback.

For onsdag var hun med for Sola, da klubben mødte Storhamar. Det skriver VG.

»Det var dejligt at være tilbage og spille lidt håndbold igen. Jeg skulle kun have spillet syv minutter, men så blev det til 12,« jubler den norske stjerne efter kampen, som hun sammen med sin klub vandt med 34-31.

Da det stod klart, at hun ville komme på banen, blev hun spurgt til, om kroppen nu også var klar til det.

»Jeg elsker det, jeg laver, og jeg har trænet godt gennem hele graviditeten. Kroppen har det godt, og jeg stoler på den. Der findes ikke noget facit, det vigtigste er, at jeg lytter til mig selv og min krop,« sagde hun til TV 2 Norge, inden kampen startede.

Det var 8. marts, Camilla Herrem kunne fortælle, at hun nu kunne kalde sig mor til to et par uger før tid.

'Livets første trilletur for lillebror sammen med en meget stolt storebror. Vi elsker dig så højt allerede,' skrev hun om sønnen Noah, der kom til verden 5. marts.

Camilla Herrem er blevet mor endnu engang.
Camilla Herrem er blevet mor endnu engang. Foto: Pavel Golovkin
Vis mere

Camilla Herrem har spillet næsten 300 landskampe for det norske landshold og været med til adskillige slutrunder. Den seneste, hvor Norge vandt EM-guld i Slovenien, var den første siden 2008, hvor hun ikke var med.

Herrem har da heller ikke lagt skjul på, at hun stadig drømmer stort.

»VM på hjemmebane og OL er mine hovedmål med landsholdet. Det kommer jeg til at arbejde benhårdt for,« har Camilla Herrem, der har et imponerende medalje-cv, tidligere fortalt.

Tre gange VM-guld, fem gange EM-guld, et OL-guld, VM-sølv, VM-bronze, EM-sølv, og to OL-bronzemedaljer kan hun prale med at have vundet.