Aalborg kom aldrig i nærheden af at hente de krævede syv mål og er færdig i denne sæsons Champions League.

Det bliver ikke til Final 4-deltagelse i denne sæsons Champions League for Aalborg Håndbold.

De nordjyske håndboldherrer kunne ikke vende et syvmålsnederlag fra første kvartfinaleopgør ude mod ungarske Veszprem, da Aalborg onsdag måtte nøjes med en sejr på 37-35 onsdag aften.

Sidste sæsons finalister i turneringen leverede egentlig en god kamp angrebsmæssigt, hvor især kontrafasen fungerede perfekt, men i den anden ende ramte man slet ikke niveauet i størstedelen af kampen.

Det ungarske storhold med Rasmus Lauge i en hovedrolle scorede nærmest efter behag og umuliggjorde et dansk comeback.

Allerede før kampen blev Aalborgs comebackmuligheder forringet. Under opvarmningen kom Aron Palmarsson til skade med sin hånd og skrev sig på den i forvejen lange liste over ukampdygtige spillere.

- Med den modvind, vi er inde i for tiden, med folk, der døjer med forskellige ting og sager, bliver det svært. Jeg er så stolt og har den største respekt for det hold her, de gutter, som kæmpede bravt på banen, siger træner Stefan Madsen efter kampen.

- Jeg er glad for, vi formåede at vinde kampen, men vi er selvfølgelig kortvarigt skuffede. Vi ville rigtig gerne have lavet overraskelsen og troede egentlig på det.

Samtidig kom nordjyderne lidt skævt i gang med kampen. Ungarerne var i teten, og Aalborg havde rigeligt at gøre med at hænge på oppe på måltavlen.

Når man skal hente et nederlag på syv mål fra første kamp, så kommer man ikke langt med at kæmpe for at holde trit med modstanderen.

Et par gange i løbet af første halvleg nåede danskerne på omgangshøjde med gæsterne, men på intet tidspunkt blev det til dansk føring.

Det helt store problem var forsvars- og målmandsspillet. Aalborg havde ingen problemer med selv at score, men der kom stort set ingen redninger i den modsatte ende.

Hverken Mikael Aggefors eller Simon Gade fik fat i noget som helst. To redninger præsterede de tilsammen i de første 30 minutter.

Det gav ungarerne en føring på 21-20 ved pausen og Aalborg et uoverskueligt stort bjerg at bestige i anden halvleg.

Da gæsterne med tre mål på stribe gik i front med 29-26, virkede de danske chancer endegyldigt slukket.

Pludselig begyndte der dog at komme nogle redninger fra Simon Gade, og midtvejs i halvlegen var der balance på måltavlen.

Publikum begyndte at leve med og fornemme lidt spænding, da Aalborg kom foran 32-30 med små ti minutter igen. Håbet kom kortvarigt tilbage hos træner Stefan Madsen, men få minutter senere erkendte han det samlede nederlag.

- Det gjorde jeg ved min sidste timeout med fem-seks minutter igen. Det så svært ud langt hen i anden halvleg, men plus to kan hurtigt blive til plus fire, og så kan meget ske igen, fortæller han om den tro, han trods alt nåede at opbygge.

Der skulle dog fortsat være hentet yderligere seks mål, da reglen om udebanemål talte til ungarernes fordel. Og den opgave var trods alt for stor alligevel.