Györs stjerner var klart bedst og slog på udebane Odense Håndbold med fem mål i Champions League.

Odense Håndbold tabte søndag 26-31 mod Györ fra Ungarn på hjemmebane i Champions League.

Opgøret blev på grund af badminton i Odense afviklet i Gudme, og de fremmødte var vidne til en kamp, hvor hjemmeholdet fightede fint og aldrig slog op i banen, men hvor udeholdet også viste sig skarpere i alle spillets facetter.

Danske Anne Mette Hansen var med for Györ, der fem gange i perioden 2013-2019 vandt Champions League og i denne sæson har lagt fra land med fire sejre i fire gruppekampe.

Odense har efter nederlaget fire point for fire kampe.

Begge mandskaber startede kampen uskarpt, og der gik næsten fem minutter, inden udeholdet satte gang i scoringstavlen efter en kontra.

Herefter kom der mere fart på opgøret, og især Györ og venstrefløjen Nadine Schatzl fandt i første omgang melodien.

Györ kom foran 8-4, inden Odense-holdet og ikke mindst målvogter Althea Reinhardt vågnede lidt op og bed bedre fra sig.

Flere gange var Odense tæt på at lukke hullet og udligne, men Györs stærke individualister anført af den norske playmaker Stine Oftedal holdt kadencen hele vejen frem mod pausen uden de store udfald, og Schatzl lukkede halvlegen med sin scoring til 16-11.

Hollandske Dione Housheer gav med tre scoringer i starten af anden halvleg et snert af håb til Odense, men da Stine Oftedal efter en målløs første halvleg også begyndte at bidrage til målhøsten kom der reelt aldrig spænding om resultatet.

Intensiteten var af samme årsag begrænset i slutfasen. Dertil var Györ for stabil, selv om flere profiler fik længere hvil på bænken.

Odense spiller sin næste europæiske kamp næste søndag, når Ljubljana kommer på besøg.