Nykøbing Falster vandt sæsonens fjerde kamp i lige så mange forsøg, da holdet mandag slog Ringkøbing stort.

Nykøbing Falster. Nykøbing Falster Håndbold (NFH) fortsatte stimen af sejre, da holdet mandag mødte Ringkøbing Håndbold på hjemmebane i HTH Ligaen.

NFH vandt i overbevisende stil med 29-12 og har dermed taget fire sejre i lige så mange forsøg i denne sæson.

Kampen startede langsomt, hvad angik målscoringen. Efter ti minutter var det således kun hjemmeholdet, der med fire scoringer var kommet på måltavlen.

Kort efter lykkedes det Ringkøbing at passere Cecilie Greve i NFH-målet for første gang, da Nanna Hinnerfeldt Andersen fra stregen åbnede udeholdets målkonto.

Udfordringerne med at få bolden i mål fortsatte dog for Ringkøbing, der måtte gå til pause bagud hele 3-15.

Den japanske fløjspiller Ayaka Ikehara stod for en tredjedel af Nykøbing Falsters mål i de første 30 minutter, mens Cecilie Greve i målet havde reddet 73 procent af Ringkøbings skud.

Det blev ikke meget bedre for Ringkøbing i anden halvleg. Det gik ganske vist en smule bedre med at få bolden i mål, men NFH var stadig i fuld kontrol.

Målfrekvensen faldt dog en smule for hjemmeholdet i slutningen af kampen, i takt med at sejren kom tættere og tættere på.

NFH's Johanna Westberg blev kampens topscorer med ni mål.

Med sejren indtager Nykøbing Falster en delt førsteplads i ligaen med Odense Håndbold. Begge hold har otte point.

Aarhus United og Skanderborg mødtes også i HTH Ligaen mandag. Her blev det til en aarhusiansk sejr på 19-14.