Den tyske bagspiller Julius Kühn klappede fire mål ind i Tysklands sejr på 31-23 over Hviderusland i torsdagens mellemrundeopgør ved EM.

Men den 26-årige venstreback fra bundesligaklubben MT Melsungen gik glip af et par minutter af kampen i anden halvlegs begyndelse, og årsagen var noget speciel.

Han var nemlig blevet låst inde på toilettet i omklædningsrummet, mens trænerne og resten af spillerne var gået ud i hallen igen.

»Jeg var den sidste, der gik på toilettet i pausen. Det er jeg altid, og jeg har godt tænkt, at sådan noget kunne ske,« siger Kühn ifølge tyske Bild.

»Jeg bankede på døren i panik,« tilføjer han.

Mens holdkammeraterne og trænerne havde indfundet sig i hallen og var startet på anden halvleg, var der til Kühns held stadig andre i nærheden.

»Heldigvis var der en vagt, der havde tilknytning til holdet, der kom mig til undsætning,« fortæller Julius Kühn.

Tyskland førte ved pausen allerede med 18-11 og havde så godt som afgjort kampen, der gav tyskerne de to første point i mellemrunden, hvor holdet er kommet over uden point.

Spanien og Kroatien fører mellemrundegruppe 1 med fire point hver. Østrig og Tyskland har to point, mens Tjekkiet og Hviderusland fortsat er pointløse.

Alle hold i gruppen mangler at spille tre kampe, og de to bedste hold går videre til semifinalerne.

Mellemrundegruppe 2 indledes fredag i Malmø.