Håndboldspilleren Casper U. Mortensen og TV2-profilen Stine Bjerre Jørgensen er fredag blevet gift.

Det viser et billede, som Casper U. Mortensen selv har lagt på Instagram.

Også en anden dansk håndboldlandsholdsspiller, nemlig Morten Olsen, har lagt et billede fra brylluppet op.

Foto: Morten Olsen
Vis mere

Parret blev forlovet i sommeren 2016 under en ferie på Maldiverne, hvor Casper U. Mortensen friede. Tidligere har Stine Bjerre Jørgensen udtalt, at brylluppet nok først ville komme til at foregå i sommeren 2018, men parret har altså fundet tid til at få papir på hinanden.

Stine Bjerre Jørgensen og Casper U. Mortensen mødte hinanden i 2010, da de begge spillede håndbold i Fredericia.

Førhen har Stine Bjerre Jørgensen udtalt, at hun var klar til at flytte sammen med sin ægtefælle,  uanset hvor i verden han spiller.

»Han skal jagte sine håndbolddrømme, og det er jeg helt indforstået med,« sagde TV-værten i den forbindelse.

Billedet, som Stine Bjerre lagde på Facebook kort efter frieriet.

28-årige Casper U. Mortensen spiller lige nu håndbold i TSV Hannover-Burgdorf i den tyske Bundesliga. Her var i aktion så sent som torsdag aften en kamp mod Lemgo i Bundesligaen, hvor han spillede en brandkamp og blev topscorer med hele ni mål.

Samtidig er Casper U. Mortensen topscorer i Bundesligaen, hvor han har scoret 128 mål i 18 kampe for TSV Hannover-Burgdorf. Klubben ligger nummer tre i Bundesligaen. Den 28-årige dansker kom til den tyske klub i 2016 fra HSV Hamburg.

Casper U. Mortensen har opnået 88 kampe for det danske landshold, hvor han fik sit store gennembrud til EM i 2014.

Stine Bjerre Jørgensen på 35 år er journalist på TV 2 Sporten og har også tidligere spillet håndbold. Tidligere er hun blevet fjernet fra TV 2 dækning af håndboldherrene, fordi hun privat dannede par med Casper U. Mortensen. Begrundelsen for TV 2s beslutning dengang lød på, at det ville være 'upassende' at have hende til at interviewe blandt andre daværende landstræner Ulrik Wilbek efter kampene, og at TV 2s troværdighed i den forbindelse kunne sættes på prøve. TV-værten blev dog hentet tilbage til skærmen for at dække håndbold-slutrunder igen i 2013.