En TV 2-tekniker, som er i Egypten i forbindelse med VM i håndbold, er testet positiv for coronavirus.

Det skriver TV 2 Sport.

Den pågældende var syg af corona i begyndelsen af december og er siden raskmeldt, og derfor kan den positive test skyldes gammelt spor af coronavirus, lyder det.

Medarbejderen blev testet fredag, fordi han efter planen skal rejse hjem til Danmark lørdag. Nu er han i stedet gået i frivillig isolation på sit hotel i Egypten.

Foto: ANNE-CHRISTINE POUJOULAT
Vis mere

»Vi følger situationen nøje, men vi oplever ikke, at vores medarbejdere i Egypten er nervøse. Fra TV 2's side har det hele tiden været frivilligt, om man ville af sted til Cairo, og det er fortsat frivilligt, om man vil blive eller vil hjem,« siger chefredaktør John Jäger til TV 2 Sport.

Ifølge mediet har den pågældendes kolleger en planlagt testtid lørdag morgen, som man i skrivende stund forsøger at få fremskyndet.

Teknikeren har ikke været i nær kontakt med håndboldspillere i Egypten, slår mediet fast. TV 2 har orienteret Dansk Håndbold Forbund om situationen.

TV 2 afventer svar fra de lokale myndigheder om, hvordan og hvornår teknikeren kan rejse hjem til Danmark.

Den positive test hos tv-stationen kommer samme dag, som det danske herrelandshold også blev ramt af en positiv corona-prøve.

Her blev fløjspilleren Emil Jakobsen testet positiv, og derfor misser han aftenens opgør mod Bahrain, som du i øvrigt kan følge LIVE her på bt.dk.