Det vækker glæde hos TV 2, der har rettigheden til den danske håndboldliga, at Mikkel Hansen skifter til Aalborg Håndbold i 2022.

TV 2 har nemlig allerede sikret sig sikret sig tv-rettigheden frem til 2025 og får dermed fuld valuta for pengene, når verdens bedste håndboldspiller indtager de danske haller.

Hos TV 2 glæder de sig til at vise Mikkel Hansens comeback til dansk håndbold.

Det siger sportschef Frederik Lauesen til B.T.

»Der er ingen tvivl om, at jo større interesse for håndbolden, jo bedre er det for os, der har rettigheden til det. Det er en super dejlig nyhed for TV 2 og dansk håndbold i det hele taget,« siger han og fortsætter:

»Det er godt gået af Aalborg, at de har kunnet tiltrække en stor verdensstjerne til den danske liga. Så det er vi rigtig glade for.«

TV 2 har gennem mange år satset stort på den danske håndboldliga.

Derfor vurderer Frederik Lauesen ikke umiddelbart, at TV 2 kommer til at skrue yderligere op for dækningen i 2022.

Sportschef hos TV 2, Frederik Lauesen, glæder sig over, at Mikkel Hansen bliver en del af den liga, som kanalen satser stort på.
Sportschef hos TV 2, Frederik Lauesen, glæder sig over, at Mikkel Hansen bliver en del af den liga, som kanalen satser stort på. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Men det er overvejende sandsynligt, at tv-stationen kommer til at vise flere kampe med Aalborg end ellers.

»Jeg tror næsten ikke, at det kan lade sig gøre at opgradere dækningen. Vi forsøger altid at vise mange af de forskellige klubber, men der er ingen tvivl om, at vi som kommerciel tv-station vil give Aalborg en endnu større eksponering, hvis der bliver flere, der gerne vil se deres kampe,« siger Frederik Lauesen.

Han kalder tilgangen af Mikkel Hansen for en bonus til en i forvejen god rettighed for TV 2.

»Det er selve produktet, der er stjernen og værdien i det her. Men nogle gange falder der en appelsin ned i turbanen, som Mikkel Hansen, der kommer hjem,« forklarer Frederik Lauesen.