Efter uafgjort mod KIF Kolding København og et nederlag hjemme mod Sønderjyske noterede håndboldherrerne fra TTH Holstebro sæsonens første ligasejr mandag.

Det skete, da vestjyderne gæstede TM Tønder, som på hjemmebane måtte se sig slået med 24-29.

Midtvejs i første halvleg åbnede TTH et forspring på en håndfuld mål, men med en fin afslutning på halvlegen lykkedes det TM Tønder at få reduceret til pausestillingen 11-14.

Efter pausen rykkede TTH foran med 16-11, men så fik TM Tønder fat i angrebsspillet.

Med en stærk periode fik holdet kontakt ved 18-18, dog kun for at se gæsterne bringe sig foran 22-18 kort efter.

Det kom TM Tønder sig aldrig over. Der var ikke endnu et comeback tilbage i tanken, og gæsterne fik en forholdsvis let vej til sejren.

Sejren til TTH sender holdet op i midten af tabellen med tre point for tre kampe. De sønderjyske værter forbliver bundprop med nul point.