HC Midtjylland vandt hjemme over TM Tønder, ligesom Mors-Thy besejrede Nordsjælland i 888 Ligaen.

København. Uden for banen er der stadig usikkerhed om HC Midtjylland, men inden for stregerne er der foreløbig kommet ro på.

Det økonomisk trængte mandskab, der tabte til Sønderjyske i mandags, besejrede fredag aften et andet sønderjysk mandskab, TM Tønder, med 27-25 i 888 Ligaen i håndbold.

Sejren kom i hus takket være en stærk første halvleg, hvor midtjyderne hjemme i Den Runde Hal i Herning fik opbygget en firemålsføring på 13-9 inden pausefløjtet.

Føringen holdt det meste af anden halvleg, og først i de sidste minutter af kampen lykkedes det for Tønder at reducere den til to mål.

HC Midtjylland holdt dog fast i de to point, som sender holdet op på 11 point efter 11 kampe, mens TM Tønder fortsat er bundprop i ligaen.

Aftenens anden kamp endte med en sikker 29-22-hjemmesejr til Mors-Thy over Nordsjælland.

Erik Thorsteinsen Toft blev topscorer med syv mål for Mors-Thy, mens Nicolai Nygaard Pedersen scorede seks for gæsterne.