Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Da taget lettede, forduftede sensationen op i nattehimlen.

Aalborg Håndbold slog for knebent Rasmus Lauges Veszprem og gentager dermed ikke sidste års sensation med Final 4 i Köln.

En tomålssejr var ikke nok i Gigantium, men hvad værre var, så blev både Aron Palmarsson og Jesper Nielsen tilføjet skadeslisten undervejs.

Selvom håbet var spinkelt, var cheftræner alligevel dybt påvirket efter sejren over kulissen.

»Det er helt voldsomt. Det er virkelig vildt, både hvad de folk laver på lægterne,« lyder det fra Stefan Madsen, inden han tager luft ind.

»I særdeleshed skal der også lyde kæmpe respekt til den organisation, der står bag os. Den administration, der har knoklet. Nu bliver jeg nærmest helt følelses … ja, berørt. De har knoklet dag og nat for at skabe de rammer her,« fortsætter en tydeligt rørt træner.

Men spørgsmålet er hvor dyrt købt det store arbejde onsdag aften kan blive, for med de mange skader kan det pludselig betyde DM-guldet fortoner sig på samme måde som den (u) mulige sensation onsdag.

Aalborg Håndbolds cheftræner Stefan Madsen var ikke helt tilfredse med det tyske dommerpar onsdag aften.
Aalborg Håndbolds cheftræner Stefan Madsen var ikke helt tilfredse med det tyske dommerpar onsdag aften. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Risikerer Mikkel Hansen ikke at skulle spille Champions League næste år?

Landsholdsstregen Rene Antonsen nægtede dog at sælge DM-guldet efter Champions League-aftenen.

»Vi må kæmpe med det, vi har tilbage. Der er ikke nogen. der kommer og trøster os. Vi skal gå hårdt efter DM-titlen. Kampen i dag viser, jeg ikke behøver være bekymret,« siger han, men tilføjer:

»Jeg er selvfølgelig bekymret, hvis de er ude i længere tid.«

Udover Jesper Nielsen og Aron Palmarsson omfatter skadeslisten Sebastian Barthold, Andreas Holst, Martin Larsen, Lukas Sandell og Benjamin Jakobsen – og det er uvist om de bliver klar i indeværende sæson.

Du er ikke skadet, vel?

»Nej, som jeg sagde til de andre. Jeg ved ikke, hvad fanden der foregår. Vi har otte-ni mand ude, og jeg er ikke en af dem!«

»Nu skal vi ikke tænke på Champions League mere,« lyder det med et grin.

Rene Antonsen (tv) erkender at det kan være en dyrt købt - og ligegyldig - sejr over Veszprem efter skaderne hagler ned over holdet.
Rene Antonsen (tv) erkender at det kan være en dyrt købt - og ligegyldig - sejr over Veszprem efter skaderne hagler ned over holdet. Foto: Henning Bagger
Vis mere

Stefan Madsen var dog noget mere betuttet ved det arbejde, det bliver for at mønstre et mandskab, der kan vinde DM over suveræne GOG.

Hvor bekymret kan du være for hvor dyr den her 'ligegyldige' sejr kan være?

»Resultatmæssigt og i forhold til avancement, der var det ligegyldigt. Men en Champions League-kvartfinale er bestemt ikke ligegyldigt for vores selvopfattelse og stolthed, men det er rigtigt, de sidste syv-otte minutter kunne vi godt have valgt at slippe det,« indrømmer den succesfulde cheftræner.

»Men altså; når chancen er der for at slå Veszprem i en kvartfinale – så gør vi det!«

Andre læser også