Han er ikke en mand, der spilder tiden.

Magnus Saugstrup har i en alder af 26 vundet masser i håndboldens verden, og heller ikke på privatfronten er han en type, der udskyder glæder.

Den dygtige stregspiller, der har været så vigtig i de danske landsholdstriumfer de seneste år, havde sidste sommer indbudt familien til barnedåb for sønnen Sigurd, men undervejs var der en endnu glædelig overraskelse.

»Vi blev gift sidste sommer, lige under Sigurds barnedåb. Det var en overraskelse for alle gæsterne, ikke engang vores forældre vidste det på forhånd,« siger han til Bild, der har besøgt ham i Danmark, hvor han genoptræner.

Magnus Saugstrup ramte jackpot sidste sommer med et dobbelt-arrangement.
Magnus Saugstrup ramte jackpot sidste sommer med et dobbelt-arrangement. Foto: ALEKSANDRA SZMIGIEL
Vis mere

Magdeburg-spilleren er ramt af en knæskade, så lige nu knokler han – ofte sammen med konen Jeanette – for at komme tilbage i topform.

»Det er rigtig sjovt at træne med hende. Det er første gang, og det er rart at se en anden side af hende. Og hun ser, hvad der ligger i min sportshverdag. Genoptræning kan være ensformigt, men sådan er det ikke sammen med Jeanette,« siger han om partneren, som han mødte i gymnasiet.

Motivationen fejler ingenting for den danske stjerne.

»Jeg elsker at vinde og nyder virkelig at spille håndbold. Jeg har allerede mange titler, men jeg mangler stadig europæisk og olympisk guld samt Champions League-titlen.«

Indtil videre må han nøjes med at heppe på holdkammeraterne, der er i den tyske pokalsemifinale.