Der var så stille, at man næsten kunne høre en nål falde til jorden. 

For første halvleg af bronzekampen mellem Tyskland og Sverige blev pludselig afbrudt. 

En tilskuer gestikulerede pludselig voldsomt ude bag den ene bande, og straks løb både officials, politi og læger ind på tribunen for at hjælpe. 

Meldingen over højttaleren var, at der var tale om en såkaldt 'medical emergency', og derfor var kampen midlertidigt afbrudt.

Noget, der påvirkede Jim Gotfridsson en del, fortalte han efter kampen, hvor svenskerne endte med at løbe med bronzemedaljerne, da de vandt med 34-31 over Tyskland.

»Det vil jeg også sige, efter denne her kamp. Vi vinder bronze, men jeg håber virkelig, tilskueren har det godt.«

»Man er helt inde i kampen. Så bliver vi kaldt ud på bænken. Så er der et stop, men vi kan ikke se, hvad der sker. Jeg kan se, der er læger på tribunen, og jeg håber bare, alt er godt,« lød det fra den svenske stjerne. 

For Jim Gottfridsson var det især hårdt at være vidne til, da han med egne øjne desværre har oplevet en tragedie helt tæt på.

»Jeg var der til Champions League-finalen, hvor den polske journalist desværre ikke klarede den, det tog hårdt på mit hjerte. Så jeg håber virkelig, alt er godt igen,« sagde han med henvisning til finalen tilbage i juni, hvor journalisten Pawel Kotwica døde.

Søndag eftermiddag kunne man også fornemme, hvordan hele arenaen holdt vejret i flere minutter, inden speakeren heldigvis kunne dele den glædelige nyhed, at tilskueren var kontaktbar, og kort tid efter kunne vedkommende også selv gå ud fra hallen assisteret af to læger.

Efter nogle minutter blev kampen genoptaget og spillet færdigt. 

Sverige kan nu ikke blot kalde sig bronzevindere, de er også kvalificeret til OL i Paris.

Det skyldes, at vinderen af EM får en plads ved sommerens store begivenhed. Men da både Danmark og Frankrig inden finalen er kvalificeret i forvejen, går pladsen videre.