Ifølge BTs oplysninger er det Sønderjyskes Andreas Toudahl, der har fået henvendelser fra Skanderborg-spillere, som forsøgte at købe sig til sejr over sønderjyderne i den sidste kamp i håndboldherrernes grundspil.

En Skanderborg-sejr kunne højst overraskende sende østjyderne i slutspillet, men Sønderjyske endte med at afvise de økonomiske tilnærmelser op til kampen, som Sønderjyske endte med at vinde 34-28.

Flere fra Sønderjyske-lejren udpeger rutinerede Andreas Toudahl som manden, der har haft kontakt med Skanderborg og diskuteret det økonomiske tilbud, men han vil hverken af- eller bekræfte sagen.

Hvad er dit kendskab til et tilbud fra Skanderborg-spillere, som ville have jer til at tabe jeres indbyrdes opgør i den sidste kamp i grundspillet?

- Der er jo ikke noget nyt i sagen i forhold til, at vi ikke har nogen kommentarer, så længe der ikke er kommet nogen afgørelse. Så jeg kan ikke hjælpe dig, siger Toudahl.

Du kan vel svare på, om du kender noget til det?

- Det kunne jeg sagtens, hvis jeg havde lyst til at udtale mig i sagen, men det har jeg ligesom mine holdkammerater ikke lyst til.

Men dine holdkammerater siger, at det konkret er dig, der har haft kontakten med Skanderborg og modtaget tilbuddet?

- Okay. Det ændrer stadig ikke, at jeg ikke har nogen udtalelser i sagen.

Lyver dine holdkammerater så, når de siger, du har modtaget et tilbud?

- Jeg har samme svar, som jeg hele tiden har haft. Ingen kommentarer. Det må jeg holde fast i, så længe sagen kører.

Men det her handler om et tilbud fra Skanderborgs spillere og har ikke noget at gøre med jeres verserende sag om at modtage penge fra BSV?

- Men hvis det så ikke har noget at gøre med den sag, så har jeg heller ikke nogen kommentar til den anden sag, du snakker om.

Men du afviser ikke, at du har modtaget et tilbud fra Skanderborg på 15.000 kr.?

- Jeg har ikke nogen kommentarer til det, så længe sagen kører. Vi er nok i spillertruppen mere snakkesalige, når sagen er afsluttet. Indtil da henviser vi til Michael Sahl Hansen (direktør i Håndbold Spiller Foreningen, red.), der er ham, der står for at udtale sig så længe, siger Andreas Toudahl.