Selvom Stine Jørgensen er tilbage på håndboldbanen efter at have født tvillinger tidligere året, bliver et landsholdscomeback ikke aktuelt i fremtiden.

Som i fuldstændig. Det slår den nordjyske håndboldspiller fast, siger hun til sin tyske klub SG BBM Bietigheim.

»Landsholdet har altid været en stor del af mit liv. Jeg elskede at spille for mit land.«

»Når jeg ser tilbage, vil jeg altid være meget stolt og glad over denne tid. Kapitlet er lukket for mig, fordi der simpelthen ikke er tid med mine små børn,« forklarer den forhenværende landsholdsanfører.

Stine Jørgensen fortalte sidste år til B.T., at hun 'ikke rigtig' havde lyst til landsholdet, hvorfor hun stoppede.

»Den her corona-tid har egentlig gjort, at jeg har haft tid til eftertanke og til at mærke efter inden i mig selv, og her har jeg kunnet mærke, at jeg ikke havde 100 procent lyst til at være på landsholdet mere,« sagde hun og fortsatte:

»Det skal man have, og det har jeg også haft indtil nu. Men jeg ville ikke kunne se mig selv i øjnene, hvis jeg kun var der 90 procent. Det er en kæmpe ære at spille på landsholdet og noget, man skal være stolt over.«

Den beslutning er nu endelig. Hun fortsætter dog fuldt og fast i klubhåndbold, hvilket hun har savnet, forklarer hun.

Stine Jørgensen og ægtemanden, den tidligere badmintonstjerne Jan Ø. Jørgensen, blev tidligere på året forældre til en dreng og pige.

Noget, der har vendt op og ned på alting.

»Tvillingerne har ændret hele min hverdag. De bestemmer, hvornår man spiser og sover. Den største forandring for mig er, at der er nogle i mit liv, der nu er vigtigere end mig selv. Det er lidt skørt og skræmmende, men også smukt.«

»Mine rutiner har ændret sig komplet siden fødslen af mine tvillinger, da min hverdag nu er helt anderledes. Det vigtigste er at få nok søvn og på kampdagen selvfølgelig at få spist det rigtige.«

Stine Jørgensen spillede for kvindelandsholdet i perioden 2010-2020, hvor hun spillede 148 kampe.

Fra 2016 og frem til sit stop var hun landsholdsanfører under Klavs Bruun Jørgensen. I 2020 skiftede hun fra dansk til tysk håndbold på klubplan.

Andre læser også