Team Esbjerg førte søndagens Champions League-kamp 16-12 ved pausen, men tabte alligevel til franske Metz.

Team Esbjerg var hjemme på vej mod at tage en flot skalp mod Metz, men det franske hold endte alligevel med at vinde Champions League-kampen.

Den bølgede frem og tilbage og havde det danske hold i teten i særligt den sidste del af første halvleg, men Metz med Louise Burgaard på holdet vandt 28-25 på en stærk anden halvleg.

Det var Team Esbjergs fjerde nederlag i træk i turneringen, og holdet ligger nummer syv i sin gruppe med tre point for otte kampe. De seks bedste går videre.

Med andre ord ville en sejr have lunet for Esbjerg i jagten på avancement i turneringen.

Og det var til at se på det vestjyske hold, der kom godt fra start med en føring på 4-2.

Men de stærke franskmænd fandt hurtigt et højere niveau, og da udeholdet kom foran 6-5, tog Jesper Jensen timeout.

Den havde dog ikke den ønskede effekt i første omgang, og inden der var spillet 20 minutter, førte Metz med 11-7.

Men så fulgte en helt vanvittig god periode for Esbjerg. Vilde Ingstad udlignede til 12-12 efter 25 minutter, og få sekunder senere løb Sanna Solberg-Isaksen kontra og scorede til 13-12.

Metz kunne slet ikke få bolden i mål i halvlegens sidste otte minutter, og det endte med, at Esbjerg scorede de sidste syv mål og vendte 9-12 til pauseføring 16-12.

Men det var ikke sidste gang, at momentum skiftede i kampen. Metz tog teten fra starten af anden halvleg, og efter 12 minutter var der bragt balance ved 21-21.

Da det også blev 23-21 til Metz efter fem franske mål i træk, tog Jesper Jensen på ny timeout.

Esbjerg reducerede afstanden til et mål flere gange, men da Louise Burgaard med sit sjette mål scorede til 28-25 med lidt mere end tre minutter tilbage, var løbet kørt for Esbjerg.