Lars Christiansen har måtte tage hjem fra EM i håndbold, hvor han er ekspertkommentator for TV2
Lars Christiansen har måtte tage hjem fra EM i håndbold, hvor han er ekspertkommentator for TV2 Foto: Jens Nørgaard Larsen

Danskerne kommer til at undvære Lars Christiansens ekspert-analyser fra EM-kampen mod Sverige tirsdag aften. Det skyldes sygdom i familien.

Ifølge TV2/Sportens hjemmeside kommer Lars Christiansen ikke tilbage under dette EM p.g.a. sygdom i den nærmeste familie.

»Det er ærgerligt for tv-seerne, at Lars er blevet nødt til at tage hjem. Vi kommer til at savne hans analyser og humør i studiet, men selvfølgelig skal Lars være ved sin familie i Danmark, når der er opstået sygdom. Det siger sig selv,« siger TV2s håndbold-redaktør, Dan Philipsen, til hjemmesiden.

POLAND HANDBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP 2016

Lars Christiansen er 43 år og tidligere mangeårig landsholdsspiller (venstre fløj). Han var med til at vinde EM i 2008 og i 2012.

I stedet for Lars Christiansen bliver det en anden tidligere landsholdsspiller, Claus Møller Jakobsen, der skal være ekspert-kommentator sammen med Nikolaj Jacobsen i studiet, hvor Morten Ankerdal er vært.

Claus Møller Jakobsen indtræder dog først i studiet fra torsdag.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.