Storsponsoren for Nykøbing Falster Håndbold, Scandlines, er særdeles utilfreds med, at landstræner Klavs Bruun Jørgensen har sat Mette Gravholt af landsholdet.
Storsponsoren for Nykøbing Falster Håndbold, Scandlines, er særdeles utilfreds med, at landstræner Klavs Bruun Jørgensen har sat Mette Gravholt af landsholdet. Foto: Henning Bagger

Hovedsponsoren for Nykøbing Falster Håndbold, Scandlines, er utilfreds med, at Mette Gravholt er sat af landsholdet.

Inden torsdagens kamp i Primo Tours Ligaen mellem Nykøbing Falster og Esbjerg fik senior vice president for Scandlines, Kerim Lindved Aydin, luftet sin utilfredshed med, at klubbens stregspiller, Mette Gravholt, ikke længere er på det danske landshold.

Og skytset var især rettet mod landstræner Klavs Bruun Jørgensen.

RB PLUS Stort arbesaasasfjde venter efter trist VM-facit

»Det er uværdigt at give Mette Gravholt hele skylden for en dårlig kultur på landsholdet,« sagde Kerim Lindved Aydin til TV2/Sport inden kampen mod Team Esbjerg.

Efterfølgende uddybede Kerim Lindved Aydin sine udtalelser over for bt.dk:

»Det var ikke ikke uværdigt at sætte hende af. Det er til hver en tid trænerens egen beslutning. Men det var uværdigt at pålægge hende ansvaret via medierne - og endnu mere uværdigt, at sportschefen gjorde det samme.«

På banderne i hallen inden kampen mellem Nykøbong Falster Håndbold og Team Esbjerg stod der inden kampen med store typer »Vi elsker Mette Gravholt.«

Baggrunden for sponsorens vredesudbruddet var følgende:

Danmark havde inden VM-turneringens start havde sat næsen op efter minimum en plads i semifinalen. Klavs Bruun Jørgensens tropper måtte dog på trods af fordel af hjemmebane under slutrunden nøjes med en sjetteplads.

dftergravholt

Undervejs udtalte Mette Gravholt sig kritisk om den spillestil, Klavs Bruun Jørgensen, praktiserer med landsholdet, og bl.a. derfor meddelte landstræneren efter nytår Mette Gravholt, at hun ikke længere er blandt hans udvalgte.

Bt.dk har været i kontakt med Klavs Bruun, som via sms meddelte, at han ikke har nogen kommentar til udtalelserne fra Kerim Lindved Aydin.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.