Ann Grete Nørgaard jubler efter en scoring for Team Tvis Holstebro. Ifølge eksperter og brugere på handball-plane er hun verdens bedste venstrefløj.
Ann Grete Nørgaard jubler efter en scoring for Team Tvis Holstebro. Ifølge eksperter og brugere på handball-plane er hun verdens bedste venstrefløj. Foto: Johan Gadegaard

Ann Grete Nørgaard var i december med på det danske landshold, der sikrede sig VM-bronze. Nu er der igen hæder til fløjspilleren. Nørgaard er således kåret til verdens bedste venstrefløj af brugere og eksperter på håndboldsitet handball-planet.com.

Næsten 90.000 har deltaget i afstemning om bedste spiller på banens syv forskellige positioner. Danske Ann Grete Nørgaard fik her klart flest stemmer på venstre fløj. Håndboldfans kårer altså Team Tvis Holstebro-spilleren som verdens bedste.

Nørgaard vinder prisen foran franske Siraba Dembele og norske Camilla Herrem, som følger efter på anden- og tredjepladsen. Lidt pudsigt var det en anden dansker, der ved VM i Serbien i december kom på All star-holdet på netop venstrefløjen. Den hæder tilfaldt den lille, hurtige Viborg-spiller Maria Fisker.

Afstemnings samlede topscorer var uden dansk pas. I stedet blev det ungarske Zsuzsanna Tomori, der blev topscorer med over 10.000 personlige stemmer.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.