Direktør i GOG, Kasper Jørgensen, har ikke ændret holdning.

Trods det faktum at KIF Kolding har valgt at anke Disciplinærinstansens afgørelse om, at KIF Kolding og GOG skal spille en ligakamp om, er Kasper Jørgensen ikke nervøs.

Han tror fortsat fuldt og fast på, at Disciplinærinstansens medhold til fynboerne vil stå ved.

»Det er ude af vores hænder nu, men vi forventer fortsat, at det går vores vej. Disciplinærinstansen gav os ret og lagde vægt på vores holdning i første omgang. Derfor forventer vi også, at der skal spilles en omkamp,« fortæller Kasper Jørgensen.

GOG-direktør, Kasper Jørgensen, har selv spillet i GOG i løbet af sin karriere.
GOG-direktør, Kasper Jørgensen, har selv spillet i GOG i løbet af sin karriere. Foto: Ernst van Norde
Vis mere

Det hele startede den 22. oktober, da KIF Kolding og GOG tørnede sammen i et traditionsrigt opgør.

Nicelej Krickau var med ni minutter tilbage ved at lægge sit grønne timeout-kort. Han fortrød dog og kunne se Niclas Kirkeløkke sende bolden i netmaskerne. Dog valgte kampens observatør, Henrik Mathiasen, at annullere målet og give GOG-bænken en udvisning som følge af situationen, fordi Nicelej Krickau var trådt ind i området ved dommerbordet uden at kalde timeout.

GOG lagde derfor protest med den begrundelse, at holdet fik frataget et mål og fik en udvisning i en kampafgørende situation. Efterfølgende fik GOG medhold i deres protest, og det blev samtidig meddelt, at der skulle spilles en omkamp.

Det er den dom, som KIF Kolding nu har anket. Til TV 2 Sport udtalte KIF Koldings cheftræner, Lars Frederiksen, mandag, at 'der skete en fejl undervejs i kampen, som der sker 1000 gange under en kamp, men den var ikke kampafgørende'. Den udtalelse er Kasper Jørgensen ikke enig i.

Lars Frederiksen, der tidligere har trænet Team Esbjergs kvindehold, forventer at dommen bliver omstødt.
Lars Frederiksen, der tidligere har trænet Team Esbjergs kvindehold, forventer at dommen bliver omstødt. Foto: Ole Nielsen
Vis mere

»Vi fik frataget et mål, der var berettiget. For mit perspektiv mener jeg helt klart, at det er en kampafgørende situation.«

Kasper Jørgensen og GOG har endnu ikke taget stilling til, hvad de vil gøre, hvis KIF Kolding får medhold i deres anke.

»Det tager vi til den tid, men vi vil selvfølgelig undersøge de eventuelle muligheder, der er, hvis det skulle ske.«

GOG møder tirsdag aften Nordsjælland Håndbold i herrernes liga.