Hun havde besluttet sig for kun at dele det med ganske få. Holdkammeraterne på landsholdet og ikke flere. Men Camilla Herrems hemmelighed slap alligevel ud.

Tiden skal skrues tilbage til VM i 2017, hvor det norske landshold vandt sølv. Med på holdet var Camilla Herrem, selv om hun på det tidspunkt faktisk var gravid.

Noget, hun fortalte til landsholdsveninderne, der lovede ikke at sige noget.

Hun ville holde det hemmeligt, så hun ikke ville sætte modstanderne i et dilemma om, hvorvidt de kunne og skulle gå hårdt til hende. For det kunne de sagtens, fortæller hun i sin nye bog 'Camilla uten filter'. Det skriver Dagbladet.

Men midt i et interview med en journalist blev hun pludselig spurgt, om hun var gravid.

Og der var kun en udvej for hende – hun måtte sige, at historien ikke passede. Noget, hun ikke havde det helt godt med, men det var nødvendigt.

»Jeg blev helt slået ud, da spørgsmålet kom. Det var forfærdeligt at sidde og lyve ham lige op i ansigtet... Det var også et lidt vævende svar. Men det gik godt, og det kom ikke ud,« fortæller Camilla Herrem, der har været en del af det norske landshold siden 2006.

Hele situationen gjorde hende dog vred, for hun vidste, at det måtte betyde, at en af holdkammeraterne havde talt over sig.

»Jeg lagde ikke det mindste skjul på, at jeg var rasende. Men så vidste alle også, hvad jeg mente om det, og så var det bare at koncentrere mig om at spille de resterende VM-kampe. Jeg gad ikke starte en storstilet efterforskning, og jeg havde ikke den store tro på, at nogen ville bryde sammen, tilstå eller bede om tilgivelse,« fortæller landsholdsstjernen.

Da Norge havde fået overrakt sølvmedaljerne efter finalen, skålede hun i vand, og der kunne hun fortælle omverdenen, at hun ventede sit første barn.

Hun danner privat par med den tidligere håndboldspiller Steffen Stegavik, og deres søn Theo kom til verden 7. juli 2018.

Efter graviditeten gjorde Camilla Herrem comeback på håndboldbanen, og hun var også med det norske landshold, da de i december sidste år spillede VM i Japan.