Slovenien er ude af VM i håndbold i Egypten. Da det var en kendsgerning, beskyldte de værtsnationen for at have forgiftet dem med dårlig mad.

I et interview med B.T. mandag sagde Dansk Håndbold Forbunds sportschef, Morten Henriksen, at madforgiftningen ligeledes kunne skyldes pizza.

»Jeg synes umiddelbart, at det er nogle hårde anklager. Jeg kender ikke situationen fra dem selv, men jeg ved, at Slovenien også har fået leveret pizza udefra og ind i boblen, og så kan det jo lige så godt være det. Og jeg har også nogle meldinger om, at deres tilgang til buffeten er lidt anderledes end vores.«

Men Slovenien har ikke bestilt pizza. Det fortæller landstræner Ljubomir Vranjes til det svenske medie Expressen.

Sloveniens landstræner Ljubomir Vranjes
Sloveniens landstræner Ljubomir Vranjes Foto: MOHAMED ABD EL GHANY
Vis mere

»Jeg ser det som ekstremt tvivlsomt, at nogle skulle have gjort det. Hvad skal jeg sige. Jeg aner det ikke. Under alle omstændigheder var det forbudt at spise andre steder end i hotellets restaurant.«

Kort efter ovenstående citat ringede Ljubomir Vranjes til Expressen med en anklage rettet direkte mod Danmark.

»Det er en ren løgn. Men vi benyttede os af hotellets roomservice.«

Den udmelding har DHF-sportschef Morten Henriksen dog ikke meget til overs for. Han ønsker ikke at stille op til et interview og kommentere på Ljubomir Vranjes' anklager, men han svarer i en sms følgende:

»Jeg gider ikke forholde mig til yderligere kommentarer fra slovenerne, de har skudt under bæltestedet i forhold til min moral. Jeg er i god dialog med køkkenet på Marriott, har igen i dag haft en længere samtale med køkkenchefen, den hygiejneansvarlige, resturantchefen og flere andre. Er sågar blevet vist rundt i køkkenet,« skriver han og fortsætter:

»Vi holder nu fokus på kvartfinalen og vores forberedelse hertil og gider ikke deltage i mudderkastning,« forklarer Morten Henriksen, der ikke har yderligere kommentarer.

Andre læser også