Skjern. Skjern er atter to point foran nærmeste forfølger i mændenes håndboldliga, 888 Ligaen.

Tirsdag aften rykkede GOG ellers op på siden af vestjyderne, men med en 33-29-sejr over Ribe-Esbjerg har Skjern nu genetableret føringen.

Det er klubbens ottende sejr på stribe i den hjemlige liga.

Da Jesper Konradsson efter blot 13 minutters spil bragte Skjern foran 10-3, lignede det en afklapsning af gæsterne.

Men favoritterne kunne ikke helt holde kadencen, og ved pausen var forspringet reduceret til 17-13.

Rigtig spændende blev det dog aldrig. Tættere på end tre måls forskel kom Ribe-Esbjerg ikke, og den farlige venstreback Jacob Holm havde skudmæssigt en halvsløj dag med blot et enkelt mål på seks forsøg.

Anders Eggert lavede otte mål for Skjern, mens Ribe-Esbjergs Lukas Karlsson nettede syv gange.

Nederlaget er Ribe-Esbjergs første i fire kampe efter fyringen af træner Jan Leslie.

I en af onsdagens øvrige kampe måtte KIF Kolding København se sig slået, da Århus Håndbold på udebane vandt den vigtige duel mellem to hold lige omkring slutspilsstregen.

Århus vandt 28-25 efter KIF-føring på 13-7 ved pausen.