Skjern tabte ude til mestrene fra Aalborg i et intenst opgør inden søndagens CL-brag ude mod franske Nantes.

Aalborg. Aalborg Håndbold og Skjern Håndbold gav hinanden en god håndboldkamp tirsdag aften i 888 Ligaen

Mestrene fra Aalborg var dog bedst og vandt også opgøret 33-30 i slutspillet.

Dermed nåede Aalborg op på fem point efter tre kampe i gruppe 1, hvilket rækker til andenpladsen efter Skjern, der har seks point.

TTH Holstebro og Århus Håndbold følger efter med henholdsvis to og nul point efter to kampe.

For Skjern blev det dermed til et nederlag i sidste kamp inden søndagens første kvartfinaleopgør i Champions League ude mod franske Nantes.

Skjern-træner Ole Nørgaard var meget utilfreds med Skjerns indsats.

- Vi spillede det absolut ringeste, vi har gjort siden jul. Jeg er meget lidt tilfreds med det, vi præsterede. Når man laver 14 tekniske fejl, så vinder man ikke i slutspillet.

- Vi synes, det var en rigtig, rigtig skidt præstation af os, siger Skjern-træneren.

Skjern var uden fløjspilleren René Rasmussen, der er ude længe, efter at han i Skjerns seneste ligakamp mod TTH Holstebro rev akillessenen over.

Rutinerede Kasper Søndergaard måtte også trække sig ud af opgøret med smerter, der så ud til at komme fra ryggen.

- Han fik et slag, som gjorde meget ondt på ham, så han slog sig bare. Han humper lidt videre, og så er han klar, når vi spiller igen, siger Ole Nørgaard.

Aalborg kom generelt bedst i gang i det velbesøgte opgør i Jutlander Bank Arena.

Efter 11 minutter scorede Tobias Ellebæk til 6-3-føring, og det blev også 8-6 og 9-7 til Aalborg.

Ved 11-11 vred Martin Larsen sig fri og hamrede med sin syvende scoring bolden i mål til Aalborg-føring på 12-11 i den tætte halvleg.

Selv om Aalborg virkede bedst spillende og med mest energi, var det alligevel Skjern, der gik til pause foran 16-15.

Holdenes målmænd havde ikke brilleret med mange redninger efter 40 minutter, hvor Aalborg var foran 21-19.

Så skruede det velspillende hjemmehold op for tempoet og var mere effektive, og Aalborg kom foran 24-20 med tre scoringer i træk efter en Skjern-reducering.

Anders Eggert reducerede på et straffekast til 26-28 ved indgangen til de sidste ti minutter.

Det blev 31-28 til hjemmeholdet med syv minutter igen, og da Martin Larsen med sin tiende scoring i opgøret bragte Aalborg foran 33-29 med halvandet minut igen, var kampen afgjort.