Skjern Håndbold var ikke bagud en eneste gang i udekampen mod norske Elverum i Champions League.

Elverum. Skjern Håndbold har fået en rigtig god begyndelse på Champions Leagues gruppe C.

Lørdag aften vandt de danske vicemestre 32-27 ude over norske Elverum, så Skjern har fire point for to kampe.

Skjern Håndbold vandt i sin første kamp med 39-28 hjemme over rumænske Dinamo Bukarest, og den danske dominans fortsatte i lørdagens kamp i Norge.

Skjern kom hurtigt foran 6-1, blandt andet efter et par scoringer af venstrefløjen Anders Eggert.

Danskerne kom senere i halvlegen foran med syv mål og gik til pausen foran 17-11.

I anden halvleg kom Skjern foran 24-15, men med seks scoringer på stribe fik Elverum reduceret til 21-24.

Så strammede Skjern grebet om kampen, blandt andet efter nogle gode redninger af målmand Emil Nielsen.

Norske Bjarte Myrhol og co. kørte den sikre sejr hjem uden problemer.

Bjarte Myrhol blev Skjerns topscorer med otte mål, mens Anders Eggert og René Rasmussen begge lavede hver syv mål for Skjern.

Danske Nikolaj Mehl lavede fire mål for Elverum, mens Kristian Ørsted blev noteret for to scoringer for den norske klub.

Skjern topper gruppe C, der består af seks hold. Elverum er uden point for to kampe.

De to bedste hold går videre fra gruppen.