Den tidligere landsholdsspiller Lars Rasmussen har fået nyt job.

Han skal nemlig kommentere Champions League-håndbold for Pluto TV den kommende tid sammen med den tidligere TV 2-journalist Thomas Sønnichsen.

Det oplyser streamingtjenesten, som har sikret sig rettighederne til at transmittere flere kampe fra turneringen – både på kvinde- og herresiden.

»Vi har gennem det seneste år investeret i sportsindhold til Pluto TV med Danish Fight Night, Futsal fodbold fra bedste danske liga, ugentlig kamp fra ishockey Metalligaen, MMA Galla, Bellator og Thaiboksning samt sportskanaler som DAZN Women’s football og Bet 25 Live. Derfor glæder det mig, at vi nu tager et stort skridt ved at sikre os rettighederne til verdens største klubturnering i håndbold,« siger Jesper Dahl, der er General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

»Danskerne er vilde med sport, og vi tror på, at Champions League-håndbold kommer til at tage Pluto TV til et nyt niveau,« lyder det videre.

I første omgang har streamingtjenesten sikret sig rettighederne til at transmittere i alt fem kampe i Champions League. Alle kampe med deltagelse af danske hold. 

Streamingtjenesten har i øvrigt andetvalget af kampe efter DR.

De første tre kampe, der bliver vist på Pluto TV, er:

IK Sävehof – Odense Håndbold (11. november klokken 16)
Aalborg Håndbold – Kolstad (29. november klokken 18)
Montpellier – GOG (6. december klokken 20.45)

Du kan se samtlige af de kampe, som Pluto TV har købt, live på bt.dk. 

Første kamp er IK Sävehof mod Odense Håndbold lørdag klokken 16.