Nykøbing Falsters mesterhold kunne ikke true Silkeborg-KFUM på udebane og tabte ligamødet i Silkeborg.

Silkeborg-Voel KFUM var for stor en mundfuld for de danske håndboldmestre, da Nykøbing Falster Håndboldklub gæstede det midtjyske fredag aften.

Her endte opgøret med en sejr til hjemmeholdet på 31-27 efter at have ført i hele opgøret i HTH Go Ligaen.

Sejren placerer Silkeborg-KFUM på ottendepladsen med 13 point, mens mestrene ligger på femtepladsen i ligaen med 17 point.

Hjemmeholdet løb nærmest mestrene over ende i første halvleg, hvor føringen til Silkeborg-holdet efter 23 minutter lød på hele 13-5.

Linjen var lagt fra første fløjt, og efter ni minutter kunne Louise Lyksborg bringe Silkeborg-Voel foran 6-1.

Nykøbing-spillerne formåede ikke at hente mærkbart ind i første halvleg, og hjemmeholdet gik derfor til pause foran 14-8.

Billedet fortsatte i anden halvleg, og efter fem minutter bragte Jette Hansen hjemmeholdet foran 18-11.

Syv minutter før tid reducerede Nykøbing Falster til 22-25, men en straffescoring til 27-29 med et lille minut igen var ikke nok til at skabe spænding.

I stedet scorede Silkeborg-KFUM to gange i slutfasen og sikrede sejren.

Johanna Westberg blev suveræn topscorer for gæsterne med ni mål, mens Rikke Iversen scorede ti gange for hjemmeholdet.