Det ene hold er Danmarks suveræne tophold. Det andet hører til i bunden.

Men lørdag eftermiddag leverede sidstnævnte en sensation.

Superstjernen Mikkel Hansen og Aalborg Håndbold måtte gå skuffet fra opgøret mod Lemvig-Thyborøn, der endte 30-30.

Det var Aalborgs første pointtab i denne sæson efter hele 13 sejre på stribe.

Mikkel Hansen var skuffet efter Champions League-kampen mod Kiel. Nu må han og Aalborg være skuffede igen.
Mikkel Hansen var skuffet efter Champions League-kampen mod Kiel. Nu må han og Aalborg være skuffede igen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vis mere

Ført an af 12 scoringer fra Jeppe Gade spillede Lemvig-Thyborøn overraskende 30-30 hjemme mod Aalborg.

Det så længe ud til, at Lemvig-Thyborøn skulle levere den helt store overraskelse og besejre Aalborg Håndbold, men til slut sled aalborgenserne sig tilbage og spillede 30-30.

Aalborg topper med det ene point fortsat Herreligaen, mens Lemvig-Thyborøn som næstsidst er at finde i den helt anden ende af tabellen.

Bagspilleren Jeppe Gade var i forrygende spillehumør for hjemmeholdet og bidrog med 12 mål i alt. Ti af dem var i åbent spil.

De to hold fulgtes pænt ad i kampens indledning, men i løbet af første halvleg trak Lemvig-Thyborøn overraskende fra og gik til pause med en føring på fire mål.

Fra anden halvlegs begyndelse åd Aalborg sig langsomt ind, og gæsterne havde også næsten kontakt ved 21-20 til hjemmeholdet.

Det slog dog ikke Lemvig-Thyborøn ud, der med en ny god periode igen trak fra og kom op med 24-20.

Endnu en gang lykkedes det dog Aalborg at slide sig tilbage og få kontakt med flere vigtige scoringer fra Mikkel Hansen og Mads Hoxer, og denne gang slap aalborgenserne ikke kontakten til hjemmeholdet igen.

Ved stillingen 30-30 havde Aalborg muligheden for at sikre sejren, men Mads Hoxers afslutning blev reddet af Emil Tellerup i Lemvig-Thyborøn-målet.