Her kan du se BTs karakterer til Danmark, der storsejrede i EM-åbneren mod Ungarn med 32-25.

Niklas Landin

Anføreren fik fat i bekymrende lidt og blev flere gange irettesat af en hidsig landstræner. Blev udskiftet sidst i første halvleg.

02

Jannick Green

En stor aften for reserven! Afløste Landin i første halvlegs sidste minutter og bød straks ind med flere store redninger.

10

René Toft Hansen

Store-Toft kæmpede som altid, som stod livet på spil i forsvaret, hvor han dog også havde sit hyr med den ungarske stjerne Mate Lekai.

7

Henrik Toft Hansen

Havde også sine problemer med Lekai, men lille-Toft leverede som altid varen i angrebet, hvor han var med til at splitte ungarerne fra hinanden.

7

Anders Zachariassen

Så hele kampen fra bænken

UB

Casper U. Mortensen

Han vil være førstevalg! Bundesliga-topscoreren var som altid skudt ud af en kanon i kontrafasen, og afslutningerne sad i skabet.

10

Magnus Landin

Scorede på sit eneste forsøg og gjorde en god figur i forsvaret, hvor han fik ekstra ansvar, da Mikkel Hansen blev smidt ud.

7

Lasse Svan Hansen

Fik anden halvleg, men virkede lidt hæmmet af sin skadespause. Hr. Svan skal dog nok komme stærkt igen.

4

Hans Lindberg

Fik genvalg i startopstillingen, men Lindberg fik absolut intet at arbejde med i de 30 minutter, han var på banen. Vigtige straffescoringer dog!

7

Mikkel Hansen

Puha! Ikke den tilbagekomst, verdensstjernen havde drømt om. Fik rødt kort 10 minutter inde i anden halvleg. Nåede dog at vise prøver på klassen i angrebet.

7

Michael Damgaard

Fik uventet nøglerolle, da Mikkel blev udvist. Og den løste den skudlystne Damgaard på fremragende vis med adskillige vigtige scoringer.

10

Morten Olsen

Han er iskold, den gode Olsen. Startede på højrebacken, hvor han indledningsvist straffede et fladt ungarsk forsvar. Men han løb hurtigt tør for idéer.

7

Mads Mensah Larsen

En blandet EM-entré for Mads Mensah, der både leverede det sublime og det hovedrystende i angrebet. En solid forsvarpræstation trækker op.

4

Rasmus Lauge

Nøj, hvor har vi savnet dig, Lauge! Flensburg-playmakeren var omdrejningspunktet i det danske angreb og var en torn i øjet på ungarerne med sine mange skudvariationer.

12

Niclas Kirkeløkke

Kom aldrig på banen

UB

Henrik Møllgaard

Spillede det første kvarter, hvor han sammen med forsvarkollegaerne ikke var i stand til at stoppe de livlige ungarere.