Tilbage på VM-sporet!

Især en dansker stjal showet i sejren over polakkerne i Herning. 

Danmark er i VM-kvartfinalen, og endelig tjekkede hende her ind til slutrunden. 

Her er B.T.s karakterer fra 32-22 sejren over Polen: 

Det er vi ikke vant til – for anden kamp i streg var det under niveau fra Toft. Et par gode redninger gav lovning om meget mere. 

Frem med Reine-maskinen – for hun elsker en god redningsprocent. Vidunderlig indsats i anden halvleg. Og nu siger vi lige noget: Bedre end Toft lige nu?

Tilbage som førstevalg i hele kampen. Der var lidt af det høje niveau, men det gik hurtigt i sig selv. Mangler stadig den helt vilde kamp her under VM. 

Kål-o-enorm præstation – udelukkende målt på energien! Der er en geigertæller et eller andet sted i verden, der ligger i ruinerne efter den udstråling. Det har været et sløjt VM indtil videre. Nu steppede Hansen op. Tiltrængt.  

Magisk håndboldspiller, når hun kommer i tempo. Dét er en fornøjelse at se på. Vital for angrebsspillet – fik et hvil, da polakkerne knækkede. 

Der er intet, der Pirogger ved hendes selvtillid! Straffekaststkytte, assistmager, målscorer – en håndboldmaskine. Prøvede at give holdkammeraterne et Lodz i røven.

Ja tak! Sådan skal man levere som fløjspiller på det danske landshold. Fejlfri indsats – stensikker på sine afslutninger. 

Hun rejste sig efter en elendig start. Forsvarsmæssigt var polakkerne ingen trussel – alligevel var der problemer. Det bølger lidt i en Heindahl for tiden. Og det skal der snart ændres på.

Hun kunne være VM-topscorer, hvis hun dog bare ramte målet. Defensivt så det meget bedre ud. Savner stadig den helstøbte kamp. Måske nærmer vi os. 

Der er godt – og så er der Aagot. Sikke en kasse! Godt indhop og forrygende scoring helt oppe i krogen.  

 Den går altså R-ikke, Polen! Kom ind i første halvleg og var med til at give defensiven et boost. Kan hun være en del af løsningen i midterforsvaret?

Elver-pigen spredte noget af sit tryllestøv over det danske angrebsspil. Stærkt!

Glem alt om den Japan-kamp, Simone. Mod polakkerne var hun helt tilbage til sit vante niveau. Det er virkelig gode nyheder for Jesper Jensen. 

Er der noget, alt-mulig-kvinden ikke kan? Dronningen af gør-det-selv. Løser alt, der bliver smidt i hovedet på hende. 

Hvad Wroclaw'ede hun lige dér? Hun var over hele skalaen mod polakkerne. Et succesfuldt vip – en vanvittig aflevering ud over sidelinjen. Det må give selv den mest kølige træner ondt i hovedet, men hun gør det altid godt igen.

UB 

Kan jeg bede om en nummer 45 med ekstra Scaglione? Kom på banen, da kampen var så godt som afgjort.

Danmark er i VM-kvartfinalen. Men det er ikke uden ridser i po-lakken. Godkendt indsats! Men der er stadig langt til topniveauet. Danskerne holdt Polen fra at score, ja, men defensivt vil bedre hold fortsat udfordre hjemmeholdet. VM-planen er resultatmæssigt på skinner – tilbage på sporet efter Japan-fadæsen. Det skal han roses for.