Tirsdag aften blev endestationen for det danske kvindelandshold ved VM i håndbold.

Danmark tabte nemlig 23-26 til Sverige i kvartfinalen. På trods af at være kommet bedst fra start, måtte de danske håndboldkvinder se sig slået af svenskerne, der gik til pause med føring og kom stærkt ud til anden halvleg. I et kort øjeblik så det dog ud, som om Danmark var på vej tilbage, men missionen lykkedes ikke, og håndboldkvinderne er dermed ude af VM.

HERUNDER KAN DU SE BTs KARAKTERER TIL HÅNDBOLDKVINDERNE

Hun holdt Danmark inde i kampen i første halvleg med fine redninger. Men hvor var hun i anden halvleg? Karakter: 4

Den unge keeper blev på bænken hele kampen. Karakter: UB

Stregspilleren kom i aktion, da slaget virkede tabt. Kunne ikke gøre en forskel. Karakter: 4

Hun gjorde ikke meget væsen af sig. Når hun fik chancen, var det forceret og fejlfyldt. Karakter: 02

Hun scorede på sine første to straffekast. Men hun brændte, da det var allervigtigst. Karakter: UB

Stregspilleren har fået sit gennembrud under VM, men mod Sverige var det ikke helt så driftsikkert som tidligere. Karakter: 4

Højrefløjen kom ikke på banen. Karakter: UB

Hun lavede slet og ret bare for mange fejl. Tekniske fejl, der kostede dyrt i en periode, hvor Danmark kunne have trukket fra. Karakter: 00

Bodholt kom på banen i undertalsperioder. Trak en to minuttersudvisning, og det blev ved det. Karakter: UB

Hun fortsatte med at forfølge chancen og scorede fine mål, men på mange forsøg. Opdækningen sad ikke i skabet. Karakter: 4

Højrebacken virkede nervøs, da hun fik chancen i anden halvleg. Gjorde ikke den forskel, man kunne have håbet. Karakter: 02

Slutrundedebutanten fik ingen spilleminutter. Karakter: UB

Okay i forsvaret og scorede på to ud af tre chancer i angrebet. Ellers forholdt hun sig stille. Karakter: 4

Hun kom aldrig på banen. Karakter: UB

Hun faldt helt ned i anden halvleg. Forsvarsmæssigt var hun helt væk. Svenskerne gjorde, hvad de ville i hendes side. Karakter: 02

Hun var ivrig og ville så gerne, men hun kom ofte for sent i forsvaret. Og så kunne hun se svenskerne score bag sig. Karakter: 00

Landstrænerens gode forsvar virkede fra start. Først da kampen virkede tabt, kom holdet igen. Det er bare ikke godt nok. Karakter: 00