Kvindelandsholdets OL-drøm er død efter uafgjort 26-26 mod Serbien i den sidste kamp i mellemrunden.

Danmark havde ellers muligheden og var i teten i anden halvleg, men kiksede i det allersidste angreb.

Den store synder blev Anne Mette Hansen, som kronede en frygtelig præstation med at brænde det sidste skud.

B.T.s håndboldkommentator, Søren Paaske, har givet de danske spillere karakterer for deres indsats. Dem kan du se herunder.

Da der var allermest brug for det, famlede Sandra Toft efter verdensklassen. Ikke at det var en dårlig kamp, men hun kunne bare ikke levere de mirakler, som hun ellers har forkælet danskerne med under dette VM. Karakter: 7

Ikke på banen. Karakter: UB

Har fået prædikatet 'Danmarks største stjerne'. Store stjerner leverer som bekendt, når det gælder allermest - men det gør Anne Mette Hansen ikke. En decideret frygtelig indsats i begge ender af banen. Karakter: 2

Klavs Bruun havde givet Freja Cohrt chancen fra start, men hun skuffede med en usikker indsats, manglende effektivitet og tekniske fejl. Karakter: 4

Blev smidt på banen i slutningen af første halvleg i stedet for Line Haugsted, som spillede under niveau. Sammen med Sarah Iversen var hun med til at stabilisere defensiven. Karakter: 6

Kristina Jørgensen fik ansvar i forsvaret, da problemerne hobede sig op. Og den unge spiller gjorde det hæderligt i defensiven. Karakter: 6

Fik chancen fra anden halvlegs start, men Lærke Nolsøe bragte ikke mere kvalitet ind på venstre fløjen. Karakter: 4

En kamp under niveau fra Line Haugsteds side. Den danske styrkvinde i forsvaret havde det svært overfor det tunge serbiske spil og den store stregspiller. Karakter: 5

Fik til opgave at sætte en kurs i det danske angrebsspil efter den håbløse åbning på kampen. Og det løste Lotte Grigel rigtig fornuftigt. Karakter: 7

Det bliver aldrig fejlfrit med Louise Burgaard, men der var en overvægt af gode aktioner fra højre backen, som spillede hele anden halvleg i angrebet. Karakter: 8

Det var overraskende, at Mia Rej - der blev skiftet ind i truppen før Holland-kampen - fik plads i startopstillingen. Og det var en chance, hun slet ikke greb. Fik alt for lang snor af landstræneren. Karakter: 4

Højlund var den eneste danske bagspiller, som holdt et anstændigt niveau i første halvleg, hvilket var afgørende for, at Danmark kunne hænge på. Meget underligt at hun ikke fik chancen i de sidste 30 minutter. Karakter: 7

Et håbløst forsøg på et lob og en udvisning for brok - det er altså ikke imponerende. Men Sarah Iversen var en af de bedre i forsvaret og - udover lobbet - sikker i sine afslutninger. Karakter: 6

Anføreren fik kun lov at bidrage i godt fem minutter, men hun nåede alligevel at levere nogle gode aktioner. Og så eksekverede hun nogle vigtige straffekast. Karakter: 6

Trine Østergaard gjorde, hvad hun kunne på højre fløjen og leverede fem mål på fem forsøg. Danmarks bedste spiller i dag. Karakter: 8

Landstræneren var for lang tid om at tage konsekvensen af det dårlige danske angrebsspil i første halvleg. Og gav helt generelt alt for lang snor til Anne Mette Hansen. Derudover vil Klavs Bruun fortryde bitterligt, at han smed en ekstra markspiller på banen i det sidste angreb, da det ikke virkede tilstrækkeligt velorganiseret. Karakter: 4