Det var tydeligt, noget var galt.

Og Sandra Toft måtte også lade sig udskifte i Royal Arena, hvor hun så anden halvleg af kampen mod Sverige fra bænken.

Efter kampen bekræftede landsholdsstjernen, at hun mærkede noget i første halvleg.

»Jeg håber ikke, det er for alvorligt. Jeg fik en skade,« sagde den ærgerlige målvogter, der ikke kunne sige så meget om, hvor slemt det står til.

Sandra Toft under kvindehåndboldlandskampen mellem Danmark og Sverige i Royal Arena i Ørestad tirsdag den 11. april 2023.
Sandra Toft under kvindehåndboldlandskampen mellem Danmark og Sverige i Royal Arena i Ørestad tirsdag den 11. april 2023. Foto: Liselotte Sabroe
Vis mere

»Jeg ved ikke så meget endnu, men det er i maveregionen,« fortalte hun efter kampen, som Danmark vandt med 28-26.

På trods af skaden var der dog også plads til smil, da hun skulle sætte ord på den oplevelse, det var at spille foran mere end 8.000 tilskuere, der jublede stort, da spillerne løb på banen.

»Det var super fedt. Det er ikke hver dag, vi spiller for så mange mennesker. Sidst, vi gjorde, var i 2015, så det var rigtig dejligt,« sagde Sandra Toft.

Da hun blev skiftet ud, spillede Anna Kristensen resten af kampen, og det gjorde hun på imponerende vis med adskillige store redninger. Det betød, at hun blev kåret til 'Kampens spiller' for Danmark.

»Det var super fedt, hun har en masse redninger. Jeg under hende det fuldstændig, og hun er en super talentfuld spiller,« lød rosen fra Toft.