41, fit og slet ikke færdig. I hvert fald ikke med Bundesligaen.

Målmaskinen Hans Lindberg har højst overraskende forlænget sin kontrakt med Füchse Berlin.

Anderledes uklar er hans fremtid på det danske landshold efter en periode med alvorlig skade og øget konkurrence på højrefløjen.

Det forklarer landstræner Nikolaj Jacobsen til B.T.

Er Hans Lindberg stadig aktuel for dig – han var jo med til VM?

»Det ved jeg ikke. Det må vi se. Nu har Hans lige været ude med en skade, og lad os se, hvordan han kommer i gang med den nye sæson, og hvordan kroppen har det.«

»Når man er oppe i den alder, kan det gå hurtigt lige pludselig. Det er der ikke noget, der tyder på. Han har spillet på et virkelig højt niveau – også i denne sæson. Så jeg vil ikke afvise det,« fortsætter Nikolaj Jacobsen.

På landsholdet er Flensburg-Handewitt-profilen Jóhan Hansen førstevalget, og det efterlader en åben plads på holdkortet. Eller hvad?

For Nikolaj Jacobsens VM-trick med at bruge backen Niclas Kirkeløkke på fløjen kan betyde, at kun én højrefløj skal med til EM-slutrunden i Tyskland til januar.

»Det rykker rundt på det, at Niclas Kirkeløkke kommer ind og får den rolle. Nu må vi se, hvor lang tid vi vælger at køre videre med den løsning. Det er ikke sikkert, at det er to højrefløje, der skal med til slutrunden,« siger Nikolaj Jacobsen.

Det var ventet – og meldt offentligt ud – at Hans Lindberg skulle forlade Füchse Berlin efter denne sæson, men en skade hos svenske Valter Chrintz har fået tyskerne til at ændre mening.

Dermed tyder alt på, at Hans Lindberg kommer til at snuppe scoringsrekorden i Bundesligaen i aktion for hovedstadens ræve.

Her mangler danskeren 23 mål for at overgå sydkoreaneren Yoon Kyung-Shins 2905 scoringer.