Odense Håndbold er kommet skidt fra land i sæsonen, og tirsdag blev det til nederlag mod FC Midtjylland.

Odense Håndbold med Jan Pytlick på trænerbænken har oprustet voldsomt til denne sæson, hvor holdet for alvor skulle stemple ind i toppen af landets bedste håndboldrække.

Men fynboerne er kommet alt andet end prangende fra land, og tirsdag aften tabte man på hjemmebane 24-17 til FC Midtjylland.

Det er Odenses tredje nederlag i fire kampe, hvor det i kampen forinden blev til en gedigen lussing på 18-35 hjemme mod København Håndbold.

Omvendt har FCM nu vundet tre af de fire første kampe.

Fra kampens start tirsdag var det gæsterne fra FCM, som var skarpest i angrebsspillet.

Odense havde store problemer med træfsikkerheden, og det var med til at bane vej for en føring til midtjyderne. Blandt andet tillod Odense sig at brænde tre ud af tre straffekast i første halvleg.

Samtidig holdt Odense en scoringspause på næsten ti minutter midtvejs i halvlegen.

Set i det lys var det egentlig godkendt, at man kun var bagud med 7-11 ved pausen.

Straks fra starten af anden halvleg fik Odense bedre styr på afslutningerne, mens landsholdsmålvogter Althea Reinhardt i det fynske mål lukkede helt af.

Det sendte hjemmeholdet helt op i nakken på FCM ved 11-12, men brok fra Jan Pytlick på trænerbænken kostede den tidligere landstræner en tominutters udvisning til holdet. Og den blev dyr.

FCM rykkede igen fra til 15-11, og da kun landsholdsanfører Stine Jørgensen for alvor turde at skyde for hjemmeholdet, kom Odense ikke helt tæt på igen.

Med otte minutter igen øgede Trine Troelsen til 20-15 på et straffekast, og det så for alvor svært ud for Jan Pytlicks stjernespækkede mandskab.

Hjemmeholdet kom aldrig tæt på og kunne notere endnu et nederlag i en skidt sæsonstart, hvor man også er smidt af pokalturneringen efter at have haft en ulovlig spiller på holdkortet.