- Vi stod meget fornuftig i forsvaret. Vores to målmænd havde igen en god dag, men når vi ikke kan få scoret, så er det opad bakke. Operationen lykkedes faktisk, men vi døde, da vi brændte... Og i alt 10-12 ”direktører” er for mange. Det holder bare ikke i 1. division og slet ikke mod et rutineret Lyngby-hold, udtaler FHK-træner Karsten Bording efter kampen.  

Anden halvleg blev ikke meget bedre. Kampen bar stadig præg af mange tekniske fejl, gode forsvar og brændte chancer. Det endte med uafgjort, så resultatet blev 12- 20. Lyngby mandskabet kunne fortjent rejse retur til sjælland med de to points.

- Det er flot, at vi rejser os efter en katastrofal 1. halvleg. Men skaden var sket. Vi får scoret flere mål i anden halvleg, men vi har stadig en del brændte chancer. Det er klart noget, vi skal arbejde med næste uge, så vi kan være klar til næste hjemmekamp søndag mod AGF, understreger Karsten Bording og fortsætter:

- Det er ingen skam at tabe til Lyngby, som jeg synes, er et tophold. Godt at vi kom til chancerne, ellers havde vi et alvorligt problem.


Fredericia HK 1990 - Lyngby HK 12-20 (4-12)

Målscorere Fredercia HK: Sandra Folden 3, Camilla Isaksen 2, Henriette Fogh Høyer 2, Minna Hansen 2, Ditte Avngaard 1, Stine Lunderskov 1 og Stine Jørgensen 1.

Målscorere Lyngby HK: Sofie J. Eskildsen 4, Mette Vestergaard Brandt 4, Mie Gjerlufsen 3, Fie Rasmussen 2, Katrine Buus Nielsen 2, Natascha Ohelendorff 2, Christina Haurum 2 og Louise Helt 1.

Udvisninger: Fredericia HK 4 og Lyngby HK 6.