»CSKA er et fantastisk hold med spillere fra den øverste hylde.«

Ordene stammer fra Odense Håndbold-træner Ulrik Kirkely, der i en pressemeddelse sætter ord på søndagens kamp mod topholdet fra Moskva.

»De er styret af de meget rutinerede playmakere Ilyina og tilbagevendte Dmitrieva,« siger Odense Håndbolds træner.

Søndag står den på Champions League-håndbold for Odenses håndboldkvinder, når russiske CSKA gæster håndboldhallen i Odense.

»Det er et russisk hold med stor kvalitet på alle positioner,« siger Ulrik Kirkely.

Og kampen mod CSKA er blot én ud af mange kampe i jaunar for Odense Håndbold.

Der er nemlig ikke langt mellem kampene. Onsdag var der topopgør mod Team Esbjerg, hvor Odense Håndbold tabte.

Fire dage efter nederlaget skal Odense rejse sig og kæmpe mod det stærke hold fra Rusland. Og netop fysikken bliver afgørende, vurderer Odenses træner.

»Det bliver spændende, om vores forsvar kan stå for det store tryk og den store fysik, som CSKA kommer med,« siger Ulrik Kirkely og fortsætter:

»Det lykkedes vi med i vores første møde i Moskva. Ligeledes skal vores timing og vurderinger i kontra og angrebsspil ramme højeste niveau for at vinde kampe som disse.«

Sidst de to hold mødte hinanden, kunne Odense Håndbold tage to point med hjem fra Rusland. Og i den sejr spillede Odenses målvogter en stor rolle.

Martina Thörn stod med en redningsprocent på 57 procent og holdt sammen med forsvaret russerne fra at score i 16 minutter.

Odense Håndbold kunne dermed trække fra og hive en komfortabel sejr i land på 21-28. Kampen blev russernes første nederlag på hjemmebane i denne sæson.

»Vi glæder os helt vildt til denne opgave, som er en af mange i denne spændende tid for vores hold,« siger Ulrik Kirkely.

I tabelregnskabet ligger CSKA nummer fire i gruppen med ni point, mens Odense Håndbold indtager femtepladsen med otte point.

Kampen kan ses på TV3 Sport. Kampen fløjtes i gang klokken 16.00.

Andre læser også