Nykøbing Falster tabte med ti mål til Rostov Don og skal stramme sig an for at nå kvartfinalerne i CL.

Rostov-on-Don. Håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster indkasserede lørdag en lussing mod Rostov Don i Champions League.

På udebane tabte de danske mestre med 22-32 til det russiske storhold.

Kristina Kristiansen og holdkammeraterne var godt med i den første halve time og gik til pause bagud 13-14.

I indledningen på anden halvleg fik Johanna Westberg udlignet til 14-14, inden russerne begyndte at trække fra.

Flere fejl i det danske angrebsspil blev straffet hårdt af Rostov Don-spillerne, der scorede en del nemme mål på kontra.

Trods nederlaget og en generelt skidt periode i Champions League med blot et enkelt point i de fire seneste kampe er Nykøbing Falster fortsat i spil til en plads i kvartfinalerne.

Holdet har på fjerdepladsen i gruppe 1 fem point for otte kampe. De fire bedste hold fra gruppen går videre til kvartfinalerne.

FC Midtjylland har tre point på sidstepladsen i gruppe 1. Midtjyderne, der blot har spillet syv kampe, møder søndag på hjemmebane slovenske RK Krim Mercator.