KIF Kolding København fortsætter den haltende sæsonstart. Onsdag blev det 24-24 på hjemmebane mod Mors/Thy, som udlignede få sekunder før tid.

De danske mestre fra KIF Kolding København har ikke kunne få samme glid i spillet i starten af denne sæson, som holdet havde i sidste sæson.

I Champions League har holdet tabt alt, og i den hjemlige liga har holdet tabt to kampe og vundet flere andre med hiv og sving.

Onsdag mistede KIF igen point, da holdet mødte Mors/Thy på 'hjemmebane' i Antvorskovhallen i Slagelse. Holdets ene normale hjemmebane, Kolding Hallen, er under renovering, og den anden, Brøndby-Hallen, er for stor og dyr til ligakampene.

Efter en pausestilling på 11-10 blev 2. halvleg også en meget tæt forestilling, hvor KIF førte 24-23 i afslutningsfasen.

Herefter ramte KIFs stregspiller, Torsten Laen, overliggeren, hvorefter Mors-Thys Henrik Tilsted scorede sit syvende mål og udlignede til slutresultatet.

KIF forsøgte et modangreb, men de kunne ikke nå at afslutte, førend slutsignalet lød.

Der var to andre kampe onsdag, og Århus Håndbold udnyttede KIFs pointtab til at komme til tops i Boxer Herreligaen.

Aarhusianerne måtte undvære Rune Ohm til udekampen mod Team Tvis Holstebro. Den hårdtskydende højre back er plaget af en hælskade, men det gik nu ganske fint for Erik Veje Rasmussens tropper alligevel.

Efter at have scoret 19 mål i 1. halvleg, nøjedes aarhusianerne med 16 i 2. halvleg, men det var også rigeligt til at tage en sejr på 35-30 med hjem fra det vestjyske.

I tv-kampen vandt sidste sæsons sølvvindere Skjern Håndbold med 30-21 på udebane mod HC Midtjylland, der ellers tidligere på eget gulv har slået KIF.

HC Midtjylland var ellers fint med i det meste af kampen, men bagkæden scorede for lidt i slutfasen, og Skjern kunne løbe fra hjemmeholdet.

»Jeg var tilfreds med de første 40 minutter, men utilfreds med de sidste 20,« sagde træner Morten Secher efter kampen til TV2 Sport.

Kampen i Herning måtte iøvrigt udsættes en halv time p.g.a. vand på banen fra et utæt tag efter heftigt regnvejr i det midtjyske.