Estavana Polman sammen med Rafael van der Vaart. (foto Niels Husted)
Estavana Polman sammen med Rafael van der Vaart. (foto Niels Husted)

Team Esbjergs Estavana Polman og fodboldstjernen Rafael van der Vaart stod lørdag frem som kærester på håndboldspillerens danske hjemmebane.

De seneste måneders skriverier om, at Team Esbjergs Estavana Polman privat skulle danne par med fodboldstjernen Rafael van der Vaart, blev lørdag bekræftet, da sidstnævnte var med på tilskuerpladserne i Blue Water Dokken i Esbjerg.

Her fulgte Rafael van der Vaart med, da Estavana Polman og Team Esbjerg sejrede 28-23 over Ringkøbing lørdag eftermiddag.

Det er første gang, at Estavana Polman og Rafael van der Vaart står frem i offentligheden som et par. Således har Estavana Polman tidligere afvist at tale om forholdet til sin kendte landsmand, men nu er det altså officielt.

546546546546546546546

Parret lod sig fotografere sammen efter kampen, og Rafael van der Vaart tog sig også tid til at tale om sin tilstedeværelse i hallen.

»Det er første gang, at jeg er her i Esbjerg. Det er et dejligt sted. Det synes jeg helt bestemt,« fortalte han til jv.dk.

Polman og Rafael van der Vaart uddelte varme kram efter kampen. (foto Niels Husted)

33-årige Rafael van der Vaart havde et par fridage fra sin klub Betis Sevilla i Spanien, og han var derfor taget til Esbjerg for at nyde dem med 23-årige Estavana Polman.

Og det var hun meget tilfreds med, og Estavana Polman jokede ifølge JydskeVestkysten også om, at Rafael van der Vaart en dag kunne spille for Esbjergs superligahold.

»Det kunne være rart, men vi må se, hvad der sker i fremtiden,« sagde hun til jv.dk.

Rafael van der Vaart har foruden Betis spillet for klubberne Ajax, Real Madrid, Tottenham og HSV.

Han var tidligere gift med den hollandske model Sylvie Meis, og de to har sammen en søn. Han har også været kæreste med Sabia Boulahrouz, der en overgang var gift med den forhenværende Brøndby-spiller Khalid Boulahrouz.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.