De danske håndbolddamer fik store smæk og tabte med 40-24 til Norge ved Golden League-stævnet i Frankrig.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Av for en snitter, Danmark.

De danske håndboldpiger fik en katastrofestart i holdets første kamp ved Golden League-turneringen i Frankrig.

Her tabte holdet med hele 40-24 til Norge i hallen i La Roche-sur-Yon, hvor nærmest intet fungerede for Jan Pytlicks piger.

Det var skidt, det erkendte landstræneren efter kampen.

- Vi faldt fuldstændig sammen og dækkede dårligt op. Det er i alle spillets elementer, vi falder ud, sagde Jan Pytlick til TV2.

Første halvleg blev én lang afstraffelse, hvor de norske damer scorede efter behag og gik til pausen med en føring på 22-11.

Undervejs i halvlegen forsøgte en rødglødende Jan Pytlick ellers at råbe sine spiller op, men selv om landstræneren bandende og svovlede, så fortsatte den danske nedtur.

Meget bedre blev det nemlig ikke i anden halvleg. Her fortsatte de norske spillere deres nedsabling af det danske hold. Både i forsvaret og angrebet spillede Danmark særdeles passivt, og det straffede modstanderne prompte.

Det var nu ikke, fordi det danskerne sparede holdets profiler, og derfor må det klare nederlag vække endnu mere bekymring for landstræneren.

22. marts får Danmark chancen for at revanchere sig, når værtsnationen Frankrig venter. Den 23. marts skal Danmark så op imod Rusland. Begge kampe spilles i byen Nantes.