Nordsjælland Håndbold førte med seks mål i anden halvleg mod Bjerringbro-Silkeborg, men kampen endte 30-30.

Silkeborg. Bjerringbro Silkeborg (BSV) var i store problemer hjemme mod Nordsjælland Håndbold, som kom foran med hele 26-20 i anden halvleg.

Men nordsjællænderne smed den store føring, og kampen endte 30-30 i holdenes anden kamp i slutspillet i den bedste danske håndboldrække.

BSV var på intet tidspunkt foran i kampen, som i lange perioder blev domineret af det undertippede udehold.

Nordsjælland var foran 17-16 ved pausen og begyndte for alvor at trække fra i begyndelsen af anden halvleg med tre mål i træk til 20-16-føring.

Siden blev det også 26-20 til Nordsjælland, inden BSV fik reduceret til 23-26.

Foran 29-25 virkede det ikke til, at BSV kunne komme tilbage. Men det formåede det jyske mandskab.

BSV reducerede til 27-29, og kampen kunne på det tidspunkt tippe til begge sider.

BSV's bagspiller Sebastian Skube begik i slutfasen angrebsfejl og lavede en fejlaflevering, og Nordsjælland kunne udbygge føringen på Johan Meklenborgs straffekast til 30-27 med blot tre minutter tilbage.

Det var dog heller ikke nok til nordsjællandsk sejr.

BSV viste klassen til slut, og den tårnhøje back Nikolaj Markussen hamrede to mål ind i træk og barberede Nordsjællands forspring ned til et enkelt mål - og det stod således 29-30 med halvandet minut tilbage.

Derefter reddede BSV-keeper Aljosa Rezar på heroisk vis et forsøg fra udeholdets Andreas Johann Nielsen, som var helt fri på stregen.

Og så kunne BSV-spilleren Nikolaj Øris Nielsen udligne til 30-30 på et straffekast, som stregspilleren Michael V. Knudsen havde fremtvunget.

Nordsjælland kunne trods skuffelsen sætte det første point på tavlen i slutspillets gruppe 2. BSV topper gruppen med fire point efter to kampe.

Gruppen tæller også GOG, som har fire point, men fynboerne er blot noteret for en kamp.

KIF Kolding København er på sidstepladsen med nul point efter en kamp. GOG og KIF Kolding København mødes søndag.