Han er til stede ved EM-slutrunden, hvor han gennem-analyserer de danske kampe.

Men Nikolaj Jacobsen er også ved at materialisere sig som et bud en kommende dansk landstræner. Ikke mindst fordi der er sat spørgsmålstegn ved den nuværende, Gudmundur Gudmundsson, efter at det danske landshold forleden missede EM-semifinalerne.

Som BTs sportschef, Benjamin Munk Lund fredag konstaterer i en kommentar om det danske landsholds præstation ved slutrunden i Polen:

»Derfor tillader jeg mig at sige, at fra i dag vil Nikolaj Jacobsen spøge vildt i kulissen bag en landstræner, der i nu to forsøg ikke har gjort sine ting færdigt. Og det vil han ikke bare fordi, han er dansker, men fordi han i mine øjne har alt det, der skal til.«

læ,fds,fseåpflefåwelfpew

Nikolaj Jacobsen er med til EM som ekspert hos TV 2 - til hverdag træner han tyske Rhein-Neckar Löwen, der i øjeblikket topper verdens hårdeste liga, Bundesligaen.

Her har danskeren været træner siden sommeren 2014 – hvor han afløste inden andre end … Gudmundur Gudmundsson. Klubben har siden forlænget kontrakten til sommeren 2017.

Fra den tyske klub lyder det om spekulationerne om landstræner-kandidaturet:

»Naturligvis har vi også hørt til rygterne om Nikolaj Jacobsen, og det skyldes jo ikke mindst hans gode arbejde for Rhein-Neckar Löwen,« lyder det fra klubben på BTs forespørgsel:

EM-Håndbold2010aa

»Der er dog ingen her i klubben, der har talt med det danske håndboldforbund, og derfor beskæftiger vi os slet ikke med sagen,« konstaterer Christopher Monz fra klubbens presseafdeling.

Fra DHFs side er der fuld opbakning til den islandske landstræner trods to slutrunder i træk uden danske deltagelse i semifinalerne.

»Vi er sikre på, at han er den rette mand i stolen, og han fortsætter. Vi er også sikre på, at spillerne mener, at det er den rigtige mand. De har stor tiltro til ham og de ting, der arbejder med,« lyder det fra DHF-sportschef Ulrik Wilbek:

Danmark spiller fredag kl. 18.30 EM-placeringskamp mod Frankrig. Her gælder det 5.-pladsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.