Landsholdets to største stjerner – Mikkel Hansen og Niklas Landin – sad på bænken og slappede af gennem hele opgøret mod DR Congo.

Og det er landstræner Nikolaj Jacobsen godt tilfreds med.

Han forklarer, at han ikke på forhånd havde besluttet sig for at hvile de to stjerner, men da Danmark tidligt opbyggede en stor føring, greb han chancen for at lade Landin og Hansen få en friaften.

»Det var mere, som kampen udartede sig. Nu havde vi muligheden for det i dag, det er to af vores nøglespillere – to, der skal nok skal få brugt deres kræfter. Specielt hvis vi gerne vil langt i turneringen. Så det var rigtig fint at kunne give lidt pause,« siger Nikolaj Jacobsen, som samtidig forklarer, at Mikkel Hansens plads på bænken gav mulighed for at teste andre konstellationer i bagkæden.

»Og så fik vi også prøvet den 'hurtige opstilling', som jeg kalder den, med Morten Olsen, Jakob Holm og Mathias (Gidsel, red.), og det så også rigtig godt ud langt hen ad vejen,« siger landstræneren.

Danmark vandt med hele 39-19 over DR Congo efter en overbevisende indsats. Flere spillere scorer høje karakterer for deres præstationer hos B.T. – og du kan se alle karaktererne lige her.

Med sejren har danskerne nu maksimumspoint efter to kampe og er sikre på avancement til mellemrunden.

Næste opgør bliver på tirsdag, hvor Argentina venter i gruppefinalen.