Danmarks supermålmand Niklas Landin stod et brag af en kamp mod Norge, hvor han sammen med Mikkel Hansen var den helt store helt i Danmarks 30-26-sejr i et kogende Boxen i Herning.

»Det var fantastisk. Hallen var med. De danske tilskuere gjorde det fantastisk. Vi har en følelse af, at vi kan slå mange hold i denne kulisse,« siger Niklas Landin efter kampen til DR Sporten.

Han fortæller, at fansenes vilde støtte er med til at bære Danmarks VM-stjerner frem mod sejr:

»Vi forsøger at bruge det til at lægge tryk på modstanderne og dommerne.«

Landin var også stærkt tilfreds med Danmarks indsats i den vigtige kamp mod Norge, som Danmark dominerede fra start. Det blev dog spændende til sidst, da nordmændene begyndte at hale ind på Danmarks store føring.

»Vi spiller jo 45-50 super-koncentrerede minutter. Så ser vi sejren, og så slår vi tilbage i banen,« lød Landins korte analyse.

Danmarks næste kamp er mod Ungarn på lørdag i den første kamp i mellemrunden.

»Nu går vi vdere med fire point. Så tager vi en kamp ad gangen.«

Danmark har med sejren over Norge sat kursen mod semifinalerne ved VM.

Det var holdets femte sejr på stribe, og dermed tager Nikolaj Jacobsens tropper maksimale fire point med til mellemrunden, hvor Sverige, Ungarn og Egypten venter.

Sejren kom i hus på en hed aften i Herning, hvor Mikkel Hansen med vilde 14 mål kom til at spille hovedrollen, mens Niklas Landin stoppede det meste af, hvad nordmændene skød mod ham.

Danmark skabte tidligt et solidt forspring, og det lykkedes aldrig Norge at komme på omgangshøjde igen - selvom det blev tæt i nogle minutter hen mod slutningen af kampen..