Lemvig-Thyborøn tildelte pointløse Mors-Thy sæsonens ottende nederlag i lokalopgøret lørdag.

Nykøbing Mors. Otte kampe og otte nederlag.

Det er status for Mors-Thy Håndbold i Herre Håndbold Ligaen efter lokalopgøret hjemme mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Her jagtede Mors-Thy sæsonens første point uden held, da Lemvig slap gashåndtaget en anelse og nøjedes med en 27-24-sejr efter en slutfase, hvor hjemmeholdet havde spillet sig ind i opgøret igen.

Dermed nåede Lemvig-Thyborøn op på fem point efter sæsonens blot anden sejr og ligger stadig i den tunge ende af ligaen, hvor Mors-Thy er bundprop.

Lokalopgøret var en intens affære i de første 30 minutter, som bød på to direkte røde kort.

Begge hold blev ramt, og efter næsten et kvarter var det først Nicolaj Spanggaard fra hjemmeholdet, der blev sendt i bad før tid, mens Casper Christensen fra Lemvig et minut senere så rødt.

Lemvig gik til pausen foran 12-8 og tog også fra i anden halvlegs indledning med fem scoringer i træk til 17-9.

Efter næsten ti minutter kom hjemmeholdets første scoring i anden halvleg, da Mads Kjeldgaard Andersen udnyttede et kontraangreb og reducerede.

Lasse Pedersen sørgede for 11-17 til Mors-Thy, inden det også blev 13-18, og Stefan Nielsen reducerede til 14-18 med et kvarter igen.

Opgøret fik regulær spænding, da hjemmeholdet kom på 17-19 kort før de sidste ti minutter, og da Mors-Thy reducerede til 24-25 med halvandet minut igen lignede sæsonens første point pludselig en mulighed.

To scoringer i løbet af det sidste minut af gæsterne punkterede dog den drøm hos hjemmepublikummet.