COP102. Danmark-Rusland spiller første kamp i Gdansk, Polen. Danmarks Mikkel Hansen og Jesper Nøddesbo efter kampen.
COP102. Danmark-Rusland spiller første kamp i Gdansk, Polen. Danmarks Mikkel Hansen og Jesper Nøddesbo efter kampen. Foto: Liselotte Sabroe

Når Danmark klokken 20:15 mandag aften spiller deres anden kamp ved EM-slutrunden i Polen, bliver det i præcis samme opstilling som i åbningskampen mod Rusland.

Det betyder følgende opstilling:

Niklas Landin - Anders Eggert - Mikkel Hansen - Rasmus Lauge - Mads Christiansen - Lasse Svan - Henrik Toft Hansen.

 


Rasmus Lauge bytter med Henrik Møllgaard i forsvaret. Netop Møllgaard måtte udgå i 31-25-sejren over Rusland efter et slag på lænden. Men han er blevet tilstrækkeligt klar til kamp, melder Danmarks assistenttræner Tomas Svensson.

kindhestLIVE

»Han er så fit, som han kan blive. Vi planlægger ikke andet, end at vi starter som sidst. Både lægen og fysioterapeuten har sagt, det ser fint ud. Men man ved jo aldrig, hvad der kan ske, men vi regner med, at han står i forsvaret,« siger svenskeren, der også melder keeper Niklas Landin klar. Han udgik med et vrid i anklen sidst.

Bredde er fundamentet til dansk EM-succesds


Danskerne er forberedte på montenigrinernes forsvar.

»Vi prøver at få lavet udskiftninger så hurtigt som muligt, så vi kan få friske folk på banen. Montenegro har et utrolig god back-kæde, og de presser godt. De dækker op i en 5-1-formation, så det har vi trænet lidt på, hvordan vi skal gøre i angrebet,« lyder det videre fra Svensson.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.