Lyt til artiklen

Den støtte, som Mikkel Hansen og de tredobbelte verdensmestre i håndbold har modtaget af den danske befolkning, venner og familie har været helt fantastisk.

Det kulminerede, da mange tusinde danskere fejrede håndboldherrerne med manér på Rådhuspladsen i København.

Nu er de danske stjerner vendt tilbage til hverdagen igen, hvor Mikkel Hansen har valgt at give tilbage af den støtte, som han har fået fra hjemmefronten.

Verdensstjernen havde nemlig taget sønnerne Eddie Max og Vince under armen og onsdag taget dem med til deres mor og Mikkel Hansens kone, Stephanie Gundelachs, modeshow for hendes mærke OpéraSPORT, skriver Billed-Bladet.

Mikkel Hansen havde sønnerne Eddie Max (på billedet) og Vince med til showet. Kasketten han bærer her er af konens mærke OpéraSPORT, da han ankommer til Københavns Lufthavn efter VM-triumfen.
Mikkel Hansen havde sønnerne Eddie Max (på billedet) og Vince med til showet. Kasketten han bærer her er af konens mærke OpéraSPORT, da han ankommer til Københavns Lufthavn efter VM-triumfen. Foto: Nils Meilvang
Vis mere

Mikkel Hansen havde under slutrunden i Sverige og Polen en kasketter på fra OpéraSPORT.

Ligeledes havde den 35-årige bagspiller en kasket fra konens mærke på under fejringen på Københavns Rådhus, hvor både børnene og Stephanie Gundelach også var med.

OpéraSPORTs show var en del af efterårs/vinterudgaven af modeugen i København.

Mikkel Hansen er dog allerede vendt tilbage til håndbolden, da han med sin klub Aalborg Håndbold spiller topopgør mod GOG lørdag.

Den danske verdensmester er dog tvivlsom til opgøret, da han stadig kæmper med den knæskade, som han pådrog sig i VM-semifinalen mod Spanien.